Viis nippi, kuidas vürtsitada pikaajalist kooselu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kuidas hoida suhet värskena ja voodielu vürtsikana isegi, kui olete koos juba aastaid? 

  • Muutke oma rutiini. Üks igavamaid asju on igapäevane rutiin. See lausa tapab suhte. Kui te muuhulgas seksite peaaegu alati ühel ajal, siis on aeg midagi muuta. Laske käed käiku õhtusöögilauas või telekat vaadates, seksige hommikul või hoopis ootamatult keset päeva, kui teil on hetkel vaba aega.
  • Riietu seksikalt. Aastad lähevad, mugavus kasvab. Seksielu vürtsitamiseks osta endal näiteks uus ja ilus pesu, mis paneb su mõtted kohe vallatus suunas liikuma ja see kindlasti meeldib talle ka. Kui inimene tunneb ennast hästi ja seksikalt, siis seda on näha. Lisaks võid soovitada ka talle soetada mõni uhkem paar aluspükse.
  • Kasuta erinevaid nippe, et partnerit võrgutada. Saada talle seksikaid sõnumeid või meile, helista talle ja räägi, mida sa õhtuks planeerid. Samuti võite proovida erootilist massaaži või minna koos vanni. Tuletage meelde, milline oli seks ja teie vaheline keemia siis, kui te alles kohtusite.
  • Mängige mänge. Seksikad lauamängud või Kama Sutra teevad voodielu lõbusaks ja vabastavad teid igapäevastest pingetest.
  • Katsetage erinevaid sekslelusid. Väga paljud seksikad mänguasjad on mõeldud just paaridele. Kinkige üksteisele korda mööda huvitavaid lelusid ja proovige, milline neist teile kõige rohkem meeldib.

(Female First)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles