Komplimendid, mis naistele päriselt muljet avaldavad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

«Hea komplimendi najal võin ma elada kaks kuud,» ütles kunagi Mark Twain. Ja eks ta nii olegi, et tõeliselt siiras kompliment kulub igaühele ära. Pealiskaudne kommentaar kõlab aga õõnsalt või isegi manipuleerivalt. 

Usutavast komplimendist, mis on ehe ja aus, võivavad mõlemad osapooled. Mida täpsem kompliment on, seda parem ja mõjusam see on. The List jagab ekspertide abil nõuandeid, kuidas teha selliselt komplimente, mis puudutavad ja jäävad meelde.

«Mulle meeldib see, kuidas su mõte töötab»

Igaüks võib omale uue soengu teha, silmad ära meikida ja kleidi selga panna. Hea välimuse kiitmise asemel võiks rääkida hoopis sellest, mis teeb inimese eriliseks. Tee kompliment tema ainulaadse iseloomu kohta. 

«Sinust saab nii lahe vanadaam»

Kui tal on lapsi, võid öelda ka vanaema, kuid mitte iga naine ei unista emaks saamisest. Hilisemale eale vihjamine tuletab naisele meelde, et tal on maailmale veel palju pakkuda ka mitme aasta pärast. Nii näitad ühtlasi, et pead lugu temast endast, mitte vaid tema noorusest ja ilust ning et su kiindumus on kestev.

«Ma ei ütle, et sa oled täiuslik, aga mina ei muudaks küll sinus mitte midagi»

Keegi ei ole täiuslik, see oleks mõeldamatu, ja naistele meeldivad komplimendid, mis on ausad. Nii näitad, et ta on sinu meelest inimlik, aga eriline.

«Sinu pärast tahan olla parem inimene»

Kõlab ehk veidi klišeelikult, aga kui see on siiras, on see kompliment väga mõjus. Selgita selle juurde, miks ja kuidas naine sind inspireerib.

«Kahju, et ma sinuga juba varem tuttavaks ei saanud»

See teeb naisele kindlasti head meelt, kui teatad, et oled temaga koos oldud aja eest tänulik. Nii näitad, et sinu elu on tänu temale parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles