Seitse levinud viga, mida meigikäsna kasutades tehakse

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Roosa munakujuline BeautyBlender on juba 15 aastat müügil olnud populaarne meigikäsn, mis teeb jumestuskreemi või ka teiste tooni andvate kreemide peale kandmise lihtsamaks. Paraku on seda lihtne valesti kasutada.

Pure Wow aitab hädast välja ja loetleb võimalusi, kuidas võib BeautyBlenderit kasutades eksida. Ära enam neid vigu tee!

See pole piisavalt märg. Kui käsn on kuiv, imab see meigitoote endasse ja näole jagub toodet seda vähem. Hoia käsna enne igat kasutuskorda voolava vee all, kuni see on täiesti läbi ligunenud ja seejärel pigista liigne vesi välja. Tänu niiskusele jääb jumestuskreem näol ka ühtlasemalt.

Sa ei tee seda vajadusel uuesti märjaks. Käsn hakkab kuivama ja enne kui jõuad kogu meigi peale kanda, tuleks seda veel korra kraani all niisutada või pihustada selle peale näovett. 

Sa kannad jumestuskreemi otse käsnale. Pigista jumestuskreem esmalt oma käeseljale ja seejärel tupsuta käsna laia osa sinna sisse, et toode käsna sisse imbuks. Nii läheb vähem toodet raisku.

Sa nühid ja ei tupsuta. Selleks, et jumestus jääks võimalikult märkamatu ja loomulik, tuleb käsna nahale pressida või põrgatada, aga mitte sellega mööda näonahka nühkida. Vajadusel võta jumestuskreemi lisaks, et kogu nägu saaks soovitud tulemuse järgi kaetud. 

Sa ei kasuta teisi tooteid. BeautyBlender on üsna mitmekülgne ja sellega saab peale kanda ka põsepuna (nii kreemjat kui puudrit), isepruunistavaid kreeme, meigialuskreemi ja kehakreeme. Võta sellest maksimum!

Vale puhastamine ja hoiustamine. Niisket käsna ei tohiks niisama meigikotti jätta. Meigikäsn tuleb iga kord pärast kasutamist korralikult puhtaks pesta, voolava vee all üle loputada ja seejärel kuivaks pigistada. Kõige olulisem on aga see, et pärast pesu tuleb meigikäsn jätta õhu kätte kuivama, et selles ei hakkaks vohama bakterid või hallitus.

Vana käsna kasutamine. Kahjuks ei kesta BeautyBlender aastaid nagu mõni muu meigivahend. Käsna kasutusaja lõpust annavad märku lagunev materjal, värvimuutus või munataolise kuju muutus. Kui kasutad seda iga päev, tuleks meigikäsn iga kahe kuni kolme kuu tagant välja vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles