Millised on kevade kõige trendikamad jalanõud?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Soojemad ilmad nõuavad kergemaid jalanõusid ehk aeg on kevadised jalanõud välja tuua või suunduda poodi uusi soetama. Millised on praegu kõige trendikamad käimad? 

Lõpuks ometi on kätte jõudnud aeg, mil talvesaapad saab rahulikult kappi suvepuhkust nautima saata ja välja võtta kergemad, kevadilmadele sobilikud jalavarjud. Kuna jalanõude soetamine pole sugugi kerge tegevus ning halvemal juhul võib õige paari leidmine võtta aega päevi, siis tasub ennast esmalt kurssi viia sellega, millised jalanõud üleüldse praegu poodides ilma teevad ning mille eest kõige kõrgemad trendipunktid saab, kirjutab 1182 blogi

Ilmselt teeb nii mõnelegi rõõmu see, et jätkuvalt on moes mugavus ning killerkontsade väljakannatamisel pole mõtet. Pigem on trendijalanõu madala kontsaga või siis üldse täiesti ilma kontsata.

Viimased viitavad loomulikult tänavatossutrendile, mis on moeareenil ilma tegemas juba mitu hooaega ning mis suure tõenäosusega ei kaogi enam kuhugi. Sellel hooajal on trendikas tänavatoss jätkuvalt retrostiilis. Moekad on aga ka kõikvõimalike kaunistuste ja lehvidega mudelid. Populaarsed on ka sportlikuma joonega tänavatossud, kuid siinkohal tasub meeles pidada, et spordisaali mõeldud jalatsitega ei tasu jätkuvalt tänavale tulla ning neid igapäevaste riiete juurde sobitada. 

Loomulikult on tänavatossude kõrval ka naiselikumaid valikuid. Kingade puhul on moekad küllaltki väikese kõrgusega plokk-kontsad aga ka niinimetatud kiisukontsad. Eriti moekad on kannarihmaga ja eest kinnise ninaga kingad, aga stiilipunktid saab kätte ka selliste kingade eest, millel on mingitpidi ümber jala käivad nöörid. 

Moekad on ka platvormtallaga kingad ning eriti stiilne oled siis, kui kingade platvorm meenutab jala alla pandud tellist ehk siis on kõikjalt ühesuguse paksusega. Tõsi, taolised jalanõud tasub endale hankida alles suvekuude lähenedes. Klassika austajatel tasub aga soetada täiesti tavalised platvormtallaga kingad kuna need ei lähe moes ära. 

Harakatele, kellele meeldib kõik läikiv on sel aastal samuti mõeldud. Kõiksugused metalliktoonid on väga au sees ning tuleb ainult valida, kas tooniks on hõbedane või hoopis metalliläikega lilla. 

Kellele kingateema tundub siiski liiga suvine ja üleminekujalanõu võiks olla midagi kinnisemat, siis väga populaarsed on ka kõikvõimalikud poolsaapad. Viimaseks moeröögatuseks on aga nii-öelda sokksaapad, mis näevad põhimõtteliselt välja nagu oleks sokile lisatud lihtsalt konts. 

Seejuures Crocsi-sõpradel tasub samuti rõõmustada. Nimelt on kolejalanõudest saanud tõeline trendihitt ning Crocsid on isegi kõrgmoodi jõudnud. Nimelt saatis disainer Christopher Kane oma modellid moelavale justnimelt Crocsides. Seega, kes Crocse armastab, teadku, et need on sel suvel tõeline trendijalanõu. Samamoodi võib jalga lükata ka tavalised plätud ning trendipunktid on kindlustatud.

Vaata siit, millised jalanõud on sel kevadel moes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles