Viis märki, et ta kasutab sind vaid seksiks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kohtinguäppide, ghost’imise ja «leivapurukeste jätmise» maailmas võib olla raske aru saada, kas intiimsuhe on juhuslikku loomu või on sel potentsiaali areneda millekski enamaks. Kuidas aru saada, et ta kasutab sind vaid seksiks?

Elite Daily küsis professionaalselt kosjamoorilt, milliseid märke tasub tähele panna, kui sind närib kahtlus, et kutt ei ole sulle pühenduma valmis.

1. Te käite kohtingutel vaid drinke tegemas. Kuigi paar drinki võib olla esmakohtingul väga lõbus ja lõõgastav, tasub tähele panna, kui te kunagi päriskohtingule ei jõua. Mees, kes tõesti tahab sind tundma õppida, pühendab sulle tõelist üks-ühele aega ja tahab sinuga koos huvitavaid elamusi kogeda, olgu selleks siis uue restorani või muuseumi külastamine.

2. Te pole sotsiaalmeedias ühenduses. Kui te olete üle kolme kuu deitinud, peaksite te vähemalt teineteise Facebooki-sõbrad olema, üksteist Instagramis jälgima ja «snäppe» jagama. Kui ta hoiab oma sotsiaalmeediategevust kiivalt endale, on see kindlasti ohumärk.

3. Te kohtusite Tinderis. Vähemalt see kosjamoor usub, et Tinder on kui deitimismaailma McDonald’s – su ego saab rahuldatud, kui sind palju «paremale tõmmatakse», kuid kvaliteet pole selles äpis just kõige parem.

4. Ta on pidevalt kadunud. Kas ta käib pidevalt oma vanematel külas, on komandeeringus või reisib? Muidugi on mehi, kellel ongi alati väga kiire, kuid kui ta tahab sinuga suhet, leiab ta sinu jaoks aega.

5. Ta «ei otsi midagi tõsist». Kui mees ütleb sulle otse, mida ta tahab, siis tasub teda kuulata. Kui ta ütleb sulle seda pärast seda, kui olete juba seksinud, siis tasub tõsiselt järele mõelda, kas tal peaks olema su elus koht. Sa väärid parimat võimalikku suhet!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles