Hommikune rutiin, mis muudab iga päeva helgemaks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Hea päeva määrab ära sinu suhtumine. Siin on mõned lihtsad nipid, mis aitavad sul päeva helgelt alustada ja seda rahu tervesse päeva edasi kanda. 

Inimesed kipuvad hommikuti lihtsalt kiiresti voodist tööle jõudma, aga tegelikult võiks võtta endale natukene aega, et ärgata, vahendab Look. Siin on 15 minuti rutiin, et alustada päeva võimalikult rahuliku ja positiivsena.

  1. Visualiseeri oma päeva (3-5 minutit). Mõistus on jagatud teadvuseks ja alateadvuseks. Visualiseerimist saab kasutada selleks, et trikitada oma alateadvust tootma emotsioone, mis stimuleerivad motivatsiooni.
  2. Tänulikkus (1-2 minutit). See võib tunduda natukene totter esialgu, aga on tõestatud, et kirjutades igal hommikul üles kolm asja, mille eest sa oled tänulik, tunned sa ennast paremini. Vaimselt oled sa paremini meelestatud ja ilmselt märkad muutusi ka sotsiaalselt.
  3. Motivatsioon (vähem kui 1 minut). Iga päev võib olla ootamatu, aga sa saad ennast ette valmistada. Leia üles enda jaoks kõige motiveerivamad laulud, tsitaadid või videod, millega ületada kõik päeva jooksul ette tulevad väljakutsed.

4. Meditatsioon (3-5 minutit).  See on lihtne viis, kuidas eelnevad kolm sammu ühtekokku põimida ja keskenduda hetkeks ainult iseendale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles