Mood-Performance-Tants etenduse toimumiskoht on lõpuks avalikustatud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MPT

Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengite ja oma ala professionaalide korraldatav Mood-Performance-Tants on jõudnud 19. etenduseni. 2017. aasta etendus kannab pealkirja «MANA». 

«MANA» on paheline ja uudishimulikuks tegev maailm, kus päevast saab öö. See on etenduslik moe-show täis moodi, tantsu ja performance’it.

Tänavune etendus on keskendunud vastanditele: lavastaja Barbara Lehtna on ühtseks põiminud valguse ja varju omavahelise suhte. Lavale astuvad tavapärasest erinevad modellid, rikkudes igasuguseid klassikaks muutunud catwalk-moeetenduse reegleid. 

Pikalt saladuses hoitud toimumispaik on nüüdseks avalikustatud. Etendus «MANA» toimub tänavu 22. aprillil Eesti Rahva Muuseumi ajutiste näituste saalis. Uksed avatakse kell 20.30, etendus algab pool tundi hiljem, kell 21.00. Pooleteise tunni jooksul esitavad oma kollektsioone kaheksa Eesti ja kaks välismaa disainerit. 

Etendusel astuvad üles:

«HÄPIEST» — Mirjam Kalmann 

«INSOMNIA» — Kristin Mällo 

«KuduMudu» — Getter Tamme, Merje Niinepuu 

«MMASH» — Mari-Triin Kirs, Siiri Nool, Anastasia Rikk, Mairi Sild, Helene Puusep 

«Palavik/Fever» — Anneli Arro, Liina Adamson-Ehte 

«Paralleelreaalsus» — Anna Karakjan 

«Pattern on pattern» — Laura Viia 

«THE CULT» — Annika Kiidron 

Emilia Kärkkäinen (FIN)

Pretty Ugly (LT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles