Viis märki, mis näitavad, et viga on sinus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

On vaja tugevat inimest, kes julgeks tunnistada, et põhjuks, miks suhted ei püsi, peitub just temas endas. See võib olla valus ja raske, kuid kui sa tunned ära problemaatilised käitumismustrid, on esimene samm positiivse muutuse suunas tehtud.

Halvaks suhteks on vaja ikka kaht inimest, kuid ka sina võid ainuisikuliselt olla põhjuseks, miks suhe üldse halvemuse poole pööras. Samas on ka sinus endas võim asjad paremuse poole pöörata!

Portaalis Elite Daily jagab nõuandeid kohtingunõustaja Cristina Conti.

1. Klient on esikohal – mitte sinu mees. Kui teie suhe on muutunud tõsiseks, on aeg mees ja suhe tõsta elus esikohale. Tehke mõlemad nimekiri asjadest, mis on teie elus olulised ning seejärel võrrelge neid. Nii võid aegsasti töönarkomaanial päitsetest kinni saada ja väärtusi ümber hinnata. Et suhe püsima jääks, peate mõlemad panustama.

2. Su kõige lähedasem suhe on telefoniga. Et suhtele tugev alus laduda, tasub kaks-kolm korda nädalas partneriga kvaliteetaega veeta. Paku partnerile jagamatut tähelepanu ja palu sama vastu. Võtke telefonid toidulaualt igaveseks ära! Ka on hea mõte broneerida kindel aeg nädalas, mil te alati teineteisele pühendute.

3. Sa räägid temast sõprade ees halvasti. Kiida oma partnerit, räägi temast positiivselt, eriti teiste kuuldes. Mõnikord muutuvad partnerid teineteisega liiga mugavaks ning naljadega minnakse liiga kaugele. Kuna paljude meeste enesekindlus sõltub otseselt nende karjäärist, võib olla lihtne ja odav selle kaudu teda tögada, kuid tea, kust läheb piir – mille üle võib nalja visata ning mis on talle püha.

4. Sa pead teda endastmõistetavaks. Mehed armastavad samamoodi komplimente nagu naised. Ta tunneb end kõige paremini, kui teab, et suudab sind õnnelikuks teha. Näita talle, et väärtustad teda!

5. Sa lähed endast välja, kui ta unustab sulle sõnumi saata. Ära kaota enesevalitsust, kui ta unustab sulle päeva jooksul kirjutada või vajab natuke aega iseendale (kui teil just pole muid plaane tehtud). Mehed vihkavad, kui sa neid ülemäära kontrollid – oled ju isegi seda kindlasti öelnud, et eelistaksid, kui ta sulle helistaks seetõttu, et tahab sulle helistada, mitte seetõttu, et on kohustatud seda tegema.

Muidugi on iga suhe kahepoolne ning ka tema peab panustama, et asi töötaks. On tõenäoline, et sinu varasemad suhet hävitavad tegevused polnud pahatahtlikud ja teadlikud, kuid nüüd, kui sa oled neile ausalt otsa vaadanud, oskad kindlasti ise paremini armastavat partnerlust üles ehitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles