Video ja pildid: Marimo esitleb Arensburgi sohvabaaris kevadkollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marimo Fashion
Marimo Fashion Foto: Lilian Merila

21. aprillil toimub Kuressaares Arensburgi Lounge’is moebränd Marimo kollektsiooni esitlus. Lisaks musitseerivad Kristiin Koppel ja Robin Mäetalu ning on võimalik nautida mitmekäigulist õhtusööki.

Pärast moeetendust on avatud pop-up butiik, kus soovijatel avaneb võimalus esitletud rõivakollektsiooniga lähemalt tutvuda ning endale meelepärane ese soetada.

Juba viis aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite show’d, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud. Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule.

Marimo Fashion
Marimo Fashion Foto: Lilian Merila

Marimo Fashion toob esitlusele õhulised kleidid ja kerged kevadmantlid. Marimo rõivad on minimalistlikud ja detailid luksuslikud, materjalidest kasutatakse peamiselt kõrgkvaliteetset siidi, villakreppi ning kerget villa ja kašmiiri segu. Kevadkollektsiooni «Ordinary Miracles» värvitoonid on valitud jäljendama kõige ilusamaid unenägusid.

Lisaks kevadkollektsioonile tutvustab Marimo esimesi 2017/2018 sügiskollektsiooni näidiseid. «Marimo järgmise sügis-talve mudelid on inspireeritud kargest ja ilusast talveilmast, mil asfalti katab sätendav härmatis ning siledale järvejääle tekivad looduse töö tulemusel kaunid geomeetrilised mustrid,» iseloomustab valmivat sügiskollektsiooni disainer Mariliis Soobard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles