Mida teha, et partner sulle andestaks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled vea teinud – eeldades, et see pole midagi tõeliselt ränka – on sul võimalik partnerilt andeks saada. Vahel ei piisa aga lihtsalt vabanduse palumisest ja appi tuleb võtta mõningad strateegiad.

Järgnevad neli soovitust on juhuks, kui püüad andeks saada, kirjutas shine.yahoo.com.

Anna talle hingamisruumi

Tunned arvatavasti vajadust asjad võimalikult pea selgeks rääkida, kuid sageli on parem, kui lased mehel alguses maha rahuneda – üksinda. Ära muretse, kui ta selleks välja läheb – enda peas üritab ta samal ajal selgust luua.

Ära lasku vaidlusesse

Isegi, kui suudad loogiliselt ja veenvalt selgitada, miks andestust väärid, ei ole sellest tõenäoliselt kasu. Pigem teeb see olukorra hullemaks. Vaevalt meeldib mehele rohkem tülitseda kui sinule, kuid andestamiseni peab ta jõudma enda tingimustel.

Paita tema ego

Mehed ei saa komplimentide vastu. Kui teed või ütled midagi sellist, mis temas hea tunde tekitab, siis meenub partnerile ka see, miks on märksa parem, kui te pole riius. See võib olla kas või midagi lihtsat nagu näiteks tema naljade peale naermine.

Ole endaga karm

Sa ei pea end piinama, kuid püüa end parteri olukorda panna ja mõtle siis enda teole. Anna talle teada, et mõistad, kui halvasti käitusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles