Kummaline trikk aitab valida kõige paremat tooni põsepuna

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ilmselt teavad kõik ilutoodete armastajad, et sobivat põsepuna on üsna keeruline leida. Esiteks on poelettidel saada nii palju erinevaid tooteid ja teiseks ei pruugi pealtnäha kaunid toonid sinu nahaga siiski sobida. 

Põsepuna valides takerdume tihti ühtede ja samade probleemide otsa. Kas sulle sobivad soojad või külmad toonid? Kas su nahk on pigem oliivikarva või pruunikas? Õnneks on olemas üks lihtne trikk, millega saad kindlaks teha, kas poes olev põsepuna sobib päriselt sinu nahatooniga.

Mida teha? Seisa peegli ees ja tõmba õrnalt oma alahuult alla. Nüüd vali endale toon, mis sobib selle värviga, mis paistab huule seest poolt.

Miks see toimib? See värv, mis on huule sees, on natukene teistsugune kui ülejäänud näonahk, aga siiski kooskõlas. Näiteks, kui sul on hele nahk ja su huule sisemine toon on roosakas, siis peaks sulle sobima sarnast värvi põsepuna.

See võib tunduda natukene imelik, kui sa poes oma huult tirid, aga vähemalt leiad sobiva toote, vahendab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles