Natali Lohk: armastuse eest tuleb võidelda!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natali Lohk.
Natali Lohk. Foto: Sille Annuk / Postimees

Rakvere teatri näitlejatar Natali Lohk (25), kes sellest kevadest kehastab krimisarjas «Kelgukoerad» uurija Bärbelit, ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et kuigi armastusel on tema elus suur roll, ei ole hetkel tema kõrval armastavat meest, kuid sellegipoolest on ta rahul iseenda ja üksiolemisega.
 

«Leian, et see on periood, mille peab igaüks läbima. Olema iseendaga, õppima ennast tundma. Teine inimene võib tulla siis, kui ma tean, mida ma saan talle pakkuda, ja ka seda, mida temalt saada tahan. Pühendan end praegu tööle, sõpradele ja perele, kellel on mu elus väga suur roll,» rääkis Natali.

Mehe puhul hindab ta enda sõnul ausust, siirust, avameelsust ja otsekohesust; oskust teist ära kuulata ning positiivset ellusuhtumist.

«Hindan ka tunnete ja armastuse puhul avameelsust. Kui sa tõesti tunned inimese vastu kirge või armumist, mis võib hiljem armastuseks kasvada, siis tuleb selle eest võidelda. Seda tuleb välja näidata ja väljendada! Me elame ju ühe korra, ja kui sa tunned, et see on inimene, kellega sa tahad olla, siis tegutse selle nimel,» soovitas Natali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles