Suur galerii: noorte moeloojate julged katsetused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 19. märtsil toimus Paide Kultuurikeskuses üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K, kus astusid võistlustulle 25 kollektsiooni kolmelt vanuserühmalt, sealhulgas näidati esmakordselt tudengite loomingut.

Kaheksandat korda toimuva show raames valis säravaimad kollektsioonid välja žürii, kuhu kuulusid moefotograaf Indrek Arula, modell Raili Vunk ning moedisainerid Lilli Jahilo, Kalle Aasamäe ja Piret Ilves.

Nooremas vanuserühmas tuli esikohale Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilase Kirke Talu kollektsioon «Cocicu», mis sai ka publiku lemmikuks. Vanemate moeloojate seast valiti parimaks Türi gümnaasiumi õpilase Kätlin Luhti kollektsioon «Replay».

Tudengite kollektsioonidest premeeriti esikohaga ettevõtluskõrgkool Mainori õpilase Triinu Ollema «Liist ja lina». Kadarbiku eriauhind kõige loodussõbralikumale kollektsioonile läks Tartu kunstigümnaasiumi õpilase Laura Viia kollektsioonile «Linnuna lennata kotkana julgeda».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles