Uskumatu lugu: paar korraldas pulmad ainult viie päevaga

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa oled kunagi pulmi korraldanud või kõrvalt näinud, kuidas su väga lähedased sõbrad või tuttavad seda teevad, siis tead, et see on närvesööv ja stressirohke aeg. Californiast pärit paar otsustas korraldada pulmad ainult viie päevaga, et keskenduda sellele, mis on päriselt oluline. 

Emily Hardman ja ta abikaasa Rob Reading kihlusid 31. detsembril 2016. aastal ja täpselt viis päeva hiljem olid nad juba abielus. Kuidas on see võimalik? Tundub uskumatu, aga paaril õnnestus tõesti vähem kui nädalalaga korraldada kõik alates lilledest kuni külalisteni, keda oli kokku üle saja inimese.

Hardman ütles ABC Newsile, et ta nõustus väljakutsega teha kiired pulmad, sest ta tahtis vältida pulmade planeerimisega kaasnevat stressi. Nende sõrmused olid pärit Walmartist ja maksid 10 dollarit ning Hardman kandis kaheosalist kostüümi, mille seeliku õmbles ta ema.

Paar selgitas, et nad on kõrvalt näinud, kui palju stressi kaasneb pulmade korraldamisega ja lõpuks ei pane keegi tähele, mis värvi on näiteks hoolikalt valitud salvrätid. Pulmade planeerimisel keskendutakse väljanägemisele ja külalistenimekirjale, aga peamine põhjus – armastus ja suhe – lähevad kaduma. Inimestel on justkui tekkinud mingisugune ootus pulmade suhtes, aga unustatakse ära, et uhked pulmad ei tugevda suhet rohkem või ei suurenda armastust enam.

Paar loodab, et nende eeskujul julgevad ka teised paarid rohkem keskenduda sellele, mis on päriselt elus oluline. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles