Kevadised ilutrendid: depilatsioon ja suurem tähelepanu hoolitsetud nahal

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Millised on kevadised ilutrendid ilusalongides?

Tartus asuv Võlumaa ilusalong näeb kevadiste iluteenuste valikus hoogustuvat depilatsioonide tegemist ja naha turgutamist. Ilusalongi juhataja Marika Liik sõnul on näha, et kevade saabumisega on hoogustunud erinevate depilatsioonide tegemine.

«Kevad on just see aeg, mil alustatakse depilatsiooniprotseduuridega, et suvele oleks võimalik vastu minna juba hõredama karvakasvuga ja seda kinnitab ka meie salongis depilatsioonideks aina kasvav broneeringute arv,» räägib salongi perenaine kevadistest ilutrendidest.

Kosmeetikute juurest valitavatest protseduuride suundadest veel rääkides toob Marika Liik välja ka näo- ja dekoltee niisutavaid nahahoolitsusi. «Talv on jätnud oma jälje ja nahal on vitamiinivarud ammendunud, nii ongi meil kosmeetiku juures hoogustunud lisaks depilatsioonidele ka niisutavate nahahoolitsuste tegemine» ütleb Liik ja lisas et ka ta ise on praegu vahetamas talviseid kreeme kevadiste vastu ja nahale turgutavaid hoolduseid võtmas.

«Naisena soovid ju ikka särada,» tõdeb Liik ja annab siinjuures kevadeks ka järgmiseid ilusoovitusi.

  • Alusta kevadet mõnusa niisutava hoolitsusega – talvekoormusest saab oma naha ellu äratada mõnusa vitamiinivarusid täiendava hoolitusega. Parimad selleks on professionaalsed salongi hooajahoolitused.
  • Hakka oma karvakasvu taltsutama juba täna – broneeri aegsasti kolme-neljanädalase intervalliga depilatsioonideks ajad. Nii on kindel, et suveperioodiks on karvakasv juba hõrenenud.
  • Luba oma kehal aeg maha võtta – võta mõnus massaažikuur ja lase end tööpäevade lõpus massööri osavate käte all argipäevast välja lülitada. Hea massaaž annab energiat ja vähendab ülepingest tulenevaid vaevuseid. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles