«Stiilipäevik» tegi nelja lapse emale noorenduskuuri

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille enne muutust.
Pille enne muutust. Foto: Filmimees

TV3 saate «Stiilipäevik» 17. märtsi muutuja Pille kandideeris saatesse, kuna tundis end hädas olevat muutunud kehavormidega pärast lapse sündi ning soovis väsinud ilmele värskendust.

Pille (38) oli enne lapse sündi sale ja krapsakas, tänaseks aga ei mahu ükski varasem riideese talle selga. Vastava kapi ees seistes teatab Pille, et see on tema lemmikkapp, mille «uksed lahti ei käi», sest sealt pole talle midagi selga võtta lihtsalt.

Pille tunnistas saate alguses, et kui varem tundis end oma kaksteist aastat noorema elukaaslase kõrval värskena, siis praegu tundub ta endale väsinud ilmega. Tal ei olnud saatesse tulles illusiooni kuidagi nooremaks saada, küll aga sära ja värskust leida. «Kandideerisin saatesse, et saada ideid, mismoodi, nii suur, nagu ma olen, end vabalt ja hästi tunda, kui varasem harjumus on teistsugune.»

Pille mees kinnitas omalt poolt, et on rahul naise välimusega ja armastab teda sellisena, nagu on, aga probleem olevat selles, et Pille ise ei ole endaga rahul, mis on aga väga tähtis. «Kui ma näen, et ta on õnnelik ja rõõmus ja et see muutus temale väga hästi sobib ja meeldib, siis olen ka mina hästi õnnelik,» ütles ta.

Pille riidekappi uudistades leidis saatejuht Anu Saagim selle põhjast nii rollimängulised jänesesabaga püksikud kui ka kauni tumepunase korseti. Viimati mainitud riideeseme praktilisust näitas Saagim iseenda peal, osutades, kuidas body tüüpi korsett kenasti kõhu sisse tõmbab ja hoopis rindadele volüümi juurde annab.

Näohooldus

Alustuseks tehti Pillele näonahahooldust A-Clinicus, kus talle tehti teemantlihvimist ning Restylane'i täitesüste nina ja suu vahelistele kortsudele, tõsteti alumisi suunurki ning täideti ülahuult.

Kliiniku spetsialist Kaja Duvgard pakkus, et tegemist on 45-46-aastase naise näonahaga hooldust alustades. Ta ütles, et täitesüstid just viit või kümmet aastat maha ei võta, küll aga panevad visuaalselt naha särama.

Ehted

Kuna Pille vajas väga sära, alustas Ženja Fokin sel korral ehetest. Fokin tõdes, et vanem generatsioon võib-olla kardab võltsbriljante, aga kui teemante või väärismetalli ikka osta ei jaksa, siis aitavad alati nii-öelda paari korra ehted.

Klassikalises stiilis valgeid pärleid soovitades märkis ta, et need sobivad hästi musta bleiseri juurde sära toomiseks ning kanda võib ka kahekordsel kujul ka käevõruna. Kindlasti soovitas ta ka igapäevasematele kullast kõrvarõngastele vahelduseks kanda ka muid «kulinaid», mis annavad värvi.

Pesu

Riietumise alustuseks soovitas Fokin trimmivat pesu, mis kõhu hästi sisse tõmbab. Pille uuris seepeale, et aga kuhu jääb siis seksikus. Ženja Fokin vastas, et see tuleb siis, kui «linna pealt tagasi». Pesupoes soovitas ta Pillele ka erinevaid korsette, mis ühtviisi mugavad, kaunid ja keha vormivad.

Rõivakomplektid

Lihtsama musta kleidi juurde soovitas Fokin värvikad safaristiilis salli. Koti soovituse osas lõi Pille aga kõhklema selle väiksuse tõttu, kuna alla aastase lapse puhul tuleb kuhugi mahutada ka mähkmed. Need tulekski aga pista eraldi kandekotti ja vankrisse, soovitas Ženja Fokin. Käekott on tema sõnul tähtis aksessuaar, naisel peab trendikas kott olema.

Pintsakuid Pillele selga passides pööras Fokin tähelepanu sellele, kuidas erinev pikkus võib tuua esile erinevaid kehaosasid. Veidi kurvikama kehaga Pille puhul tõmmanuks lühem bleiser tähelepanu reitele, samas kui pikem hoopis keha ülaosale.

Varrukateta kleidi puhul, kui käevarred teevad muret, soovitas Fokin peale panna mõne kergema boolero. Lihtsa musta topi puhul soovitas stilist peal kanda erinevaid värvikaid ja nooruslikke jakke, mis emale mugav lahendus sära ja värvi andmiseks.

Kingade osas jäi Fokini pilk pidama hästi kombineeritavatel platvormkingadel, millel kuldsed needid juures. Ehkki vankriga jalutamiseks võiksid mugavaimad olla madamad jalanõud, jõudsid lõplikku valikusse punased kõrged rihmikud.

Soeng

Pille soovinuks ideaalis endale pikki juukseid, aga lisaks sellele, et juukseid pikemaks ei saa, oleks neid Fokini sõnul laste kõrvalt ka hooldada aeganõudvam. Juuksur Janar Pungar tõi esile Pille ilusad sinised silmad ja lubas keskenduda tema näo «välja lõikamise» tuka alt.

Pungar arutles, et kui Pille juuksed tumedaks värvida, siis tekiks nii-öelda lumivalgekese efekt, et valge näonahk, hästi heledad silmad, hele silmapõhi. Tema soovituseks oli midagi pastelsemat tooni ja sisse natuke särtsu.

Meik

Jumestaja Reet Härmat segas kokku spetsiaalse meigialuskreemi meigikreemiga, mis andis erilise, kumava efekti, mis teeb näo nooruslikumaks.

Noorenduskuur

Kui saate jooksul peeti Pillet korduvalt vanemaks, siis muutumise lõpuks pakkusid kõik, et ta on 30ndates. Pille jäi stiilimänguga lõppkokkuvõttes väga rahule, sest erksaid rõivaid saab muu garderoobiga kenasti kombineerida ning ellu taas särtsu tuua.

«Mina ise tundsin stilisti valitud julgete värvide osas pisut kõhklust, arvates, et näiteks punane on pigem tugeva ja tahtejõulise inimese, mitte minu jaoks. Mees jäi samas aga väga rahule, sest tema mäletas mind värvika ja kelmikana,» kirjeldas muutuja Pille.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles