Galerii: Ivo Nikkolo esitles kevadmoodi Harjumäe uisuväljakul

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moebränd Ivo Nikkolo esitles 15. märtsil oma kevadmoodi Harjumäe uisuväljakul graatsiliste iluuisutajate seljas. Nikkolo julgustab naisi olema kevadel taas õrnemad ja naiselikud. Värvi annavad seejuures fuksiaroosa ja sinine - seda ka korraga.

70ndate mõjutused

Hooaja moodi dikteerivad paljuski püksid, olgu need siis trendikad lühikesed nahksed šortsid, klassikalised kostüümipüksid või mugavad linased suvepüksid. Populaarsed 70ndad on toonud kollektsiooni safarikleidi, lillelise kaela tagant seotava maani kleidi ning ajastule omased püksilõiked.

Kevadele annavad värvi fuksiaroosa ja sinised ning seda koos ja korraga! Suvekleidid ülistavad naiselikkust nii kanga- kui mustrivalikult, värvidest domineerivad naturaalsed toonid, lõigetest leiab nii tüdrukulikku minipikkust kui šikki särkpluuskleiti.

Kimono-stiilis mantlid

Suvine jäägitu lemmik on voogav maani siidkleit. Mantlimood on endiselt armunud trentši ja mackintosh'i, mida disainerid on ilmestanud hooajale omaste disainielementidega, värskendust toovad uudsed kimono-stiilis mantlid.

***

Gruusia presidendiproua disain

Moešõule pani väärika punkti Gruusia presidendiproua Sandra Roelofsi disainitud «Optimistlik kleit», millest saadud heategevusliku tulu võttis sümboolselt vastu Eesti esileedi Evelin Ilves. Kõik kleidi soetanud naised panustasid Sandra Roelofsi fondi SOCO, mis tegeleb raskustes Gruusia laste aitamisega.

Eesti presidendiproua Evelin Ilvese sõnul on tegemist Sandra Roelofsile väga iseloomuliku kleidiga, mis on naiseliku kergelt laieneva seelikuosaga ning mille ülaosa on lahendatud särkpluusi võtmes – romantiline kleit asjalikule naisele. Sandra Roelofs pani kleidile nimeks «Optimistlik kleit», mida kannab endas nii kleidi punane värv kui ka isikupärased eri värvi nööbid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles