Neli nõuannet naistele, kes arvavad, et mehed peavad ütlematagi teadma, mida me tahame

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mõnikord naised eeldavad, et mehed lihtsalt teavad või saavad nende emotsionaalsetest vajadusest samamoodi aru, nagu nende sõbrannad. Me arvame, et kui me ütleme mehele, mida me tahame, siis see on hädaldamine ja see rikub kogu romantika. Tegelikult see ei ole nii. 

Mehed on tänulikud, kui neile öeldakse, mida naised neist emotsionaalselt ootavad. Mehi motiveerib see, kui nad tunnevad, et neid on vaja ja naisi motiveerib see, kui nad tunnevad, et neid väärtustatakse.

Mehed ei saa vihjetest aru ja veel neli olulist asja, mida meeles pidada.

  1. Kui sa küsid seda, mida sa vajad, siis see lähendab teid. See ei ole lihtne, aga see on väga oluline, et sa ei hoiaks oma emotsioone tagasi. Kui sa lased oma ebakindlusest lahti ning jagad mehega seda, mida sul on suhtes vaja, siis see loob teie vahel tugevama ja intiimsema sideme. Me kõik peame õppima olema rohkem haavatavamad.
  2. Kui sa oled positiivne, siis sind saadab edu. See tähendab seda, et sa ütled oma mehele, mida sa vajad, aga ei lase tal tunda ennast süüdi. Alusta positiivsetest tunnetest ja täna teda selle eest, mida ta juba sinu heaks teeb. Seejärel too välja sellised asjad, mida sa veel ootaksid.  
  3. Kui sa räägid sellest, mida teie suhtesse on vaja, siis ei ole fookus sinu peal. Sa pead oma mehele selgitama, et see on teie suhte jaoks oluline. Naised kardavad oma vajadustest rääkida, sest nad arvavad, et nad kõlavad liiga enesekeskselt. Tegelikult on nii, et kui sina tunned ennast hästi, hoitud ja armastatud, siis see aitab tugevdab teievahelist sidet ja lähedust. Ja seda tahab ju su partner ka!
  4. Sa võid kurta, aga ära süüdista. Sõnad, nagu «sa alati» ja «sa ei tee mitte kunagi», on kriitilised, mida su partner võtab rünnakuna tema isiksuse vastu. Pööra pigem süüdistus mureks. Räägi hästi täpselt, mida sa vajad ja kuidas sa ennast tunned, kui su vajadused pole täidetud.

Oma emotsionaalsete vajaduste tunnistamine on üks tervislik viis, kuidas suhe võiks või saab edasi areneda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles