Tuntud spordibränd lõi esimese pluss-suuruses naistele mõeldud kollektsiooni

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pluss-suuruses naiste jaoks võib spordiriiete leidmine olla üsna keeruline ülesanne, sest enamik brände ei teegi üldse suuri numbreid. Õnneks on Nike otsustanud suunda muuta ja tuli välja oma esimese pluss-suuruses naistele mõeldud spordiriiete kollektsiooniga. 

«Nike tunnustab seda, et naised on tugevamad, julgemad ja häälekamad kui kunagi varem. Tänapäeva maailmas ei ole sport ainult selline asi, mida keegi teeb, vaid inimesed defineerivad ennast selle kaudu. Naised on ka sportlased ja selles ei ole mingit kahtlust, tänapäeval ei ole enam tarvis rõhutada «naissportlane». Selleks et seda kultuurilist paradigmat muuta, otsustasime luua kollektsiooni, mis tähistab sportlaste etnilisi ja kehalisi erinevusi,» selgitas Nike esindaja.

«Kui me disainime riided pluss-suuruses naistele, siis me ei tee lihtsalt oma riided suuremaks. Me teame, et see ei tööta, sest igaühe kaalujaotus on erinev,» lisas Nike eestkõneleja.

Kampaanias osalevad Grace Victory ja Danielle Vanier ning riided on saadaval suuruses XL kuni 3XL, vahendab Cosmopolitan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles