Viis põhjust, miks naised ei taha kingituseks lilli

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Viimased uuringud Suurbritannias on näidanud, et üle poolte naistest on pettunud, kui nad saavad kaaslase käest kingituseks lilli. 

Vaatame lähemalt, miks mõned naised ei soovi kaaslase käest kingituseks lilli.

See on raha raiskamine. Lilled ei püsi. See tähendab seda, et sa ei saa neid elu lõpuni säilitada kui armsat kinki oma kaaslaselt. Sa pead need mingil hetkel prügikasti viskama.

Nad surevad ära. Mis võiks olla veel masendavam kui kingitus, mis sureb paari päeva pärast ära.

Nad on viimane variant. Kui su partneril ei tule mitte midagi paremat pähe, siis lilli saab ikka kuskilt ka viimasel hetkel osta.

Lilled ei vaja eelnevat planeerimist ega mõtlemist. Su partneril on tarvis ainult üks elav punt lilli osta. Siin ongi probleem, et ta ilmselt ei otsi isegi su lemmikvärvi lilli, sest ta ei tea, mis see on.  

See on natukene klišee. Kommid ja šokolaad on täpselt see, mida ühiskond veenab meest naisele kinkima. See näitab seda, et su partner ei mõtle, mida sa päriselt tahaksid või mis sulle meeldiks.

(Female First)  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles