Täna «Radaris»: moemaja, mida eelistab president Kaljulaid (1)

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arina Baranovskaja
Arina Baranovskaja Foto: «Radar» / Kanal 2

On üllatav, et veel mõne aasta eest ei teadnud Iris Janvierist keegi midagi. Siiani koduperenaisena töötanud ja õpingutega tegelenud Arina Baranovskaja lõi Iiris Janvieri moemaja alles kuus aastat tagasi. Tänavu käis presidendi vastuvõtul 20 naist just Iris Janvieri moemaja loominguga ning ka meie president kannab sama brändi toodangut.  

Näiteks poseerib president Kersti Kaljulaid oma ametifotol Iris Janvieri kleidis. Selle moemaja loomingut kandsid vabariigi aastapäeva vastuvõtul näiteks Tallinn Music Weeki korraldaja Helen Sildna, ajakirjanik ja Kalle Pallingu abikaasa Mai Palling, välisminister Sven Mikseri kaasa Mari Vaus ja paljud teised.

Tänases «Radaris» räägib moemaja looja Arina, kuidas ta tegi kahe lapse kõrvalt EBS-i õpingute raames moemajale äriplaani ning kuidas sellest saigi ootamatult eduka brändi algus.

Radar on eetris täna õhtul kell 20 Kanal 2-s.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles