Neli meigiapsu, mis rikuvad ilusa pildi

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Siin on neli kõige hullemat meigiapsu, mis sotsiaalmeedia piltidelt kõige enam silma hakkavad. 

Social Media Today järgi veedab keskmine inimene peaaegu kaks tundi päevas sotsiaalmeedias. See on ligi viis aastat ja neli kuud kogu elust. See tähendab ühtlasi ka seda, et neid pilte, mida sinna üles laetakse, näevad paljud silmapaarid. Ajastul, kus nutitelefonide kaamerad võimaldavad näha ka kõige peenemaid detaile, ei taha sa ilmselt meigiga oma pilte ära rikkuda.

Marie Claire’i vahendusel toome teieni kõige hullemad meigivead, mis sotsiaalmeedia piltidelt paistavad ja mida teha, et neid vältida.

  1. Liigne puuderdamine. Mida rohkem puudrit, seda matim, lamedam ja loium nägu välja paistab. Selleks et näonahk paistaks särav, võiks puudrit kasutada ainult näo keskosas, lõual ja silmade all.
  2. «Insta-kulmud». Need on ülitäpselt välja joonistatud kulmud, mis väga lähedalt pildistades on lahedad, aga kui pilti tehakse tervest näost, siis nad ei mõju loomulikuna. Kõige ilusamad paistavad pliiatsiga täidetud ja harjatud loomulikud kulmud.
  3. Liiga palju särapuudrit. Highlighter ehk särapuuder on praegu väga populaarne, aga sellega ei tohi üle pingutada. Kindlasti peaks vältima põse keskkohti ja otsaesist. Liiga palju särapuudrit päevasel ajal mõjub ebaloomulikuna.
  4. Liiga vähe tähelepanu silmadel. Mida rohkem sa oma ripsmetega vaeva näed, seda parem. Lühikesed ja sirgelt etteulatuvad ripsmed teevad näo ja silmad väsinuks. Soovitame kõigepealt ripsmeid koolutada ja seejärel lisa vähemalt kaks kihti ripsetušši, et kaardus ripsmed paigal püsiks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles