Soenguinspiratsioon: neli ilusat krunni

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alesha Dixon
Alesha Dixon Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Scanpix

Ilusate krunnide tegemist on vaja lihtsalt harjutada ja kui sa lõpuks asja käppa saad, siis ei ole sul enam kunagi «halva soengu päeva». Nii et haara ligi juuksehari, -lakk ja -nõelad ning proovi neid seonguideid. 

Madal krunn. Selle šiki krunni jaoks võiksid kindlasti kasutada juukseseerumit või -õli, et kõik väljaturritavad karvad oleksid kenasti paigal ja peadligi. Ilusama tulemuse saavutamiseks võid juukseid enne krunni tegemist sirgendada. Lõpuks kinnita tulemus juukselakiga.

 

6️⃣️Ⓜ️ chic chignon for @shaym for the @toryburch show #nyfw ➰

A post shared by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on

Šikk krunn. Selle krunni tegemine sarnaneb eelmisega. Kogu kõik juuksed madalasse hobusesabasse ja kinnita enne saba patsikummiga, kui hakkad krunni tegema.

 

➰✨➰ shiny baby! #justinemarjanhair

A post shared by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on

Punutud krunn. Erinevate punutistega on võimalik oma tavalist krunni natukene põnevamaks muuta.

 

Holiday hair inspo from @oliviaculpo #justinemarjanhair #braidedtopknot @makeupbyliz

A post shared by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on

90ndate krunn peab välja nägema selline, nagu selle kallal ei oleks väga palju vaeva nähtud. Trikk on selles, et väljaulatuvad salgud tuleb eraldada juba enne krunni tegemist, aga need ei tohiks olla väga paksud, sest see ei näe hea välja. Kuna see krunn peaks välja nägema võimalikult lihtne ja kergelt sassis, siis ära kasuta juukseõlisid, vaid vajadusel ainult lakki. (Marie Claire)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles