Video: naine leidis mehe armukesega voodist ning vedas rivaali alasti tänavale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Olaf von Lieres / Panthermedia / Scanpix

Brasiilias, Sao Paolos leidis hiljaaegu aset üsna vastik peredraama. Armukade naine, kes oma meest petmises kahtlustas, leidiski abikaasa armukesega voodist. Karistuseks rebis ta pahaaimamatul neiul riided seljast ning vedas juukseidpidi tänavatele häbikõnnile.

Kogu lugu võeti moodsale ajale kohaselt ka videosse. Tagaplaanil on kuulda, kuidas naise pojad ja nende sõbrad huilgavad, et naabrite tähelepanu püüda.

Armukadeda naise nime pole ajakirjandusele nimetatud, kuid väidetavalt lõikas ta ka žiletiga osaliselt maha 20-aastase armukese juuksed, enne kui ta õue rebis. Vastikut videot jagasid veebis petta saanud naise sugulased ja perekond, asja üle ilmselget kahjurõõmu tundes. Naine postitas sotsiaalmeediasse: «Mind ei huvita, mida teised arvavad! Ma näitasin, kuidas tuleb reeturitega tegeleda! See on l***, kelle ma leidsin oma abikaasaga voodist,» vahendab Daily Mail.

Hiljem tuli rünnaku alla sattunud neiule appi draama põhjustanud mees, kes aitas tal riided üles leida. Politsei alustas uurimist, et 20-aastase neiu identiteet kindlaks teha, kuid ta ilmus koos oma õega peagi ise jaoskonda. Ta kinnitas, et teadis mehe vallalise olevat ning nad olla koos juba viis kuud.

Politsei on esitanud armukadeda naise vastu mitu süüdistust, sealhulgas kehavigastuste tekitamises, hea nime rikkumises, vihakuriteos ning naistevastase vägivalla ning piinamise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles