Kaia Iva: kui naistepäeva puhul pakutakse tolmuimeja tarvikuid, siis midagi on valesti

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Iva
Kaia Iva Foto: Erakogu

IRList uude riigikokku pääsenud Kaia Iva sõnul on midagi valesti, kui naistepäeva puhul pakutakse naistele soodustust tolmuimeja tarvikutele ja pesumoppidele.

Eesti Naisteühenduste Ümarlaua (ENÜ) ja Euroopa Parlamendi infobüroo korraldatud seminaril märkis Iva, et 8. märtsi hommikul potsatas tema meilikasti naistepäevatervis koos reklaamiga, mis andis teada, et sel nädalal saab tolmuimeja tarvikuid soodsamalt soetada.

Lisaks oli ta kuulnud raadiost kolme eri kaupluse reklaame, kus pakuti naistepäeva puhul samuti soodushinnaga tooted. «Ühes olid ehted, teises oli pesu ja kolmandas olid pesumopid,» loetles Iva.

«See näitab, et kui naistepäeva puhul pakutakse tolmuimeja tarvikuid, siis midagi on valesti,» lisas ta. Oma reklaamidega saavutas vastav firma naise sõnul selle, et ta ei osta nende käest midagi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles