Laitmatu meigiga naiste neli hästihoitud saladust

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Põhimõtteliselt on olemas need naised, kes teavad, kuidas kasutada jumestuskreemi ja ripsmetušši, aga sellega nende oskused ka piirduvad. Ning teised, kes oskavad ennast jumestada nagu profid ja teavad täpselt, mida ja kuidas oma näol peita ja varjata. 

Siin on ideaalse meigiga naiste neli saladust, mida võiks kõrva taha panna.

Nad pööravad tähelepanu naha ettevalmistamisele. Mida rohkem sa oma nahka enne jumestamist niisutad, seda parem see välja näeb. Kõige parem on võtta endale paar minutit, et tervet nägu väikeste ringjate liigutustega masseerida enne, kui hakkad meiki tegema.

Nad kihitavad põhja, põsepuna ja silmavärvi. Kihitamine on nagu talvel riidesse panemine. Kui sa tahad, et su näonahk näeks terve päev ühtlane välja, siis oleks hea kanda peale mitu õhukest kihti. Kõigepealt kanna peale peitekreem (silmaalused, punetus, suu ja nina ümbrus) ja seejärel tasanda kõik jumestuskreemiga.

Põsepuna puhul tuleks kõigepealt kasutada kreemjat heleroosat tooni põsesarnadel ja seejärel kinnitada see tavalise puudrilaadse põsepunaga.

Silmameigi puhul jälgi, et pärast laineri kasutamist kinnita lainerijoon sama tooni silmavärviga ja tänu sellele, püsib su silmameik kauem ilusana. Täpselt samamoodi nagu põhja ja põsepuna puhul on ka silmade juures oluline kanda peale pigem mitu õhukest kihti.

Nad ei karda kasutada puudrit, et meiki kinnitada. Kanna puudrit kergelt laubale, ninale ja lõuale, aga mitte põskedele.

Nad hoiavad kogu aeg huulepulka läheduses. Ükskõik, mida päev sulle ei tooks ja kellega sa kohtuma ei läheks, siis on sul kogu aeg hea sõber ehk huulepulk kotis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles