Parimad nipid duširomantikaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

56 protsenti paaridest ütlesid, et neile meeldib koos kaaslasega pesemas käia, aga teised eelistavad üksi duši all käia. 

Female First vahendas mõned nipid, kuidas võtta vannitoas seksimisest viimast.

Vannituba. Puhasta oma vannituba ja pane ära kõik liigsed pudelid, žiletid ja muud tooted, mis võivad ette jääda. Otsi välja küünlad ja pane valmis käterätid.

Avasta. Mõtle kui harva sa saad teist püstises asendis katsuda ja avastada. Enamasti tehakse seda ju pikali. Võta aega ja silita oma partnerit õrnalt üle kogu keha.

Mänguasjad. Kindlasti leiate sekspoest veekindlaid mänguasju, millega oma tavapärasesse elu natukene vürtsi lisada.

Tee ettevalmistusi. Kui te olete juba koos «pesema» jõudnud, siis ära hakka raseerima ja muid tarvilikke toimetusi tegema, vaid ole juba valmis nautima seda aega, mis on ainult teile kahele. Ettevalmistusi tehakse enne.

Ära mine liiga kaugele. Ära unusta, et šampoon ei ole libesti. Hetke ajendil on väga kerge kogemata teha midagi rumalat, aga ole tähelepanelik, mida ja mille jaoks te kasutate.

Aeg. Peaasi, et keegi ei segaks teid ja te saate rahulikult üksteise seltskonda ja seda kogemust nautida. Aga kui su nahk hakkab juba veest kortsuliseks muutuma, siis on ilmselt aeg lõpetada, ennast ära kuivatada ja voodisse minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles