Neli nippi, kuidas teha hommikust päeva parim osa

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Kuidas sa ennast täna hommikul ärgates tundsid? Kas sul oli mõnus ärgata või said vaevu silmad lahti ja juba pidid kodust tööle tormama? Siin on sulle väljakutse, mis teeb su hommikud mitu korda paremaks. 

Oluline on luua harjumused või rituaalid, mis teevad sul kohe tuju heaks ja see tunne saadab sind terve päev, vahendab Well and Good. Kas sa oled valmis muutma oma hommikuid päeva parimaks osaks? On neli asja, mis võiksid sind aidata.

  1. Pane mängima laul, mis teeb sul tuju heaks. Muusika on üks võimas tööriist, millega päeva alustada. See võiks olla midagi energilist, mis tekitaks isegi tunde, et tahaks tantsida.
  2. Joo mingit sooja jooki. Ükskõik, kas oled kohvi või tee armastaja, siis soe jook äratab su keha seesmiselt üles. Ära unusta hommikusööki!
  3. Koori nägu. Seda ei tasuks muidugi igal hommikul teha, aga muidu on näokoorimine hommikuti üks parim asi, mida proovida.
  4. Piserda peale oma lemmiklõhnaõli. Kui su nahk on puhas ja värske, siis kasuta oma lemmikparfüümi ja oledki valmis kodust välja minema. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles