Kuidas valida poest õiges suuruses rinnahoidja?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Rupert OberhŠuser / Scanpix

Õiges suuruses rinnahoidja ostmine on päris keeruline. See number, mis ühes poes sobib, ei pruugi olla teises üldse mugav. Siin on üks lihtne nipp, millega saad kontrollid oma praeguseid rinnahoidjaid, kas nad on parajad, ning osta tulevikus omale õige suurus. 

Prantsuse pesubränd Chantelle soovitab rinnahoidjate ostmisel järgida ühte reeglit. Kui sa proovid poes rinnahoidjat, siis kinnita kõigepealt esimesed, kõige kitsamad, haagid. Seejärel vaata, et kaks sõrme mahuksid napilt selja ja kinnituskoha vahele.

Mida aeg edasi ja mida rohkem sa rinnahoidjat kannad, seda rohkem see venib ja sa saad haaki edasi tõsta. Kui sa oled jõudnud kolmanda konksuni ja sul mahub selja ning kinnituskoha vahele rohkem kui kaks sõrme, siis on aeg rinnahoidja välja vahetada.

Vastupidiselt levinud arvamusele, et rinnahoidjat peaks valima korvide järgi, tuleks hoopis vaadata, kui pingul on rinnahoidjate alumine riba, mis moodustab tegelikult 80 protsenti kogu toestusest.

Lisaks soovitab Chantelle’i esindaja käia vähemalt kord aastas professionaali juures, kes oskab sulle soovitada täpselt õiges suurus rinnahoidja. Miks kord aastas? Sest naise keha muutub, rinnad suurenevad, vähenevad, muudavad kuju ja nõnda edasi, vahendab Goodhousekeeping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles