Kuidas tuvastada, kas kallim on siiras või on tal muud eesmärgid?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iryna Hramavataya / Panthermedia / Scanpix

Kas sa juurdled parajasti selle üle, kas su uus silmarõõm on siiras või mitte? Siin on mõned asjad, mis aitavad sul mõistatust lahendada. 

Eriti noorena armutakse üsna kiiresti. Tihti ei nähta pealispinna alla ja sulle võib tunduda, et tegemist on maailma kõige toredama mehega, aga peagi selgub, et ta ei ole üldse selline, nagu sa arvasid. BoldSky vahendab mõned lihtsalt nipid, mille abil saad tuvastada, kas tegemist on siira inimesega või kogub ta sinu silmis punkte, et midagi muud saada.

  • Siiras mees kohtleb kõiki võrdselt. Ta ei tee ennast kunagi tähtsamaks või ülemaks ega pane sind seetõttu end halvasti tundma. Võltsid mehed austavad sind ainult siis, kui sa oled rikas või mingi muul moel neile kasulik.
  • Ta ei proovi sulle muljet avaldada. Kõik naised näevad selle läbi, kui mees üritab jätta endast targemat või rikkamat muljet, kui ta tegelikult on.
  • Tõeliselt siiras mees ei otsi tähelepanu. Ta on õnnelik ja ta laseb ka sul õnnelik olla. Kui ta üritab pidevalt sinu tähelepanu võita, siis ainult selleks, et iseennast hästi tunda.
  • Ta on tagasihoidlik. Ta ei uhkusta ja ei ole üleolev.
  • Siirad mehed on ausad ja otsekohesed. Nad ei varja su eest midagi. Kui mees on võlts, siis on hea asja taga, mida ta teeb, mingi teine salajane tagamõte.
  • Ta ütleb, mida ta oskab ja saab ning mida mitte. Ausad mehed tunnistavad oma vigu ega anna sulle võltslootust või -lubadusi, mille nurjumises nad hiljem teisi süüdistavad.
  • Siirad inimesed ei naudi teiste kritiseerimist. Võltsid ja nõmedad mehed teevad teisi maha, et ennast paremini tunda.
  • Head mehed on abivalmid, aga võltsid kasutavad sind lihtsalt ära. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles