Imeline galerii: Jessica Minh Anhi võimas moesõu Seine’i jõel

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 26. jaanuaril tehti Pariisis taas moeajalugu – Seine’i jõest sai moelava. J Winter Fashion Show taga on laia haardega modell ja ärinaine Jessica Minh Anh.

Innovatiivne moelava kontseptsioon loodi viis aastat tagasi, kui noor modell ja ettevõtja otsustas Seine’i jõe oma sõusse uuel viisil kaasata. Selleks tuli mängu sajameetrine klaasist laev ja neljapäeval sai maailm taas näha Jessica Minh Anhi kuulsaks saanud catwalk’i jõel.

J Winter Fashion Show’l näidati viie erineva moelooja haute couture rõivaid. Laval sai näha Indoneesia disaineri Fetty Rusli 80-ndatest inspireeritud kollektsiooni «Retromantic», Malaisa moemaja Emmanuel Haute Couture näitas 15 erinevat imelist kostüümi, Samantha Chua tõestas taas meisterlikkust figuuride rõhutamisel. Ameerika disainer Johanna DiNardo tõi moehuvilisteni just Seine’ist ja Pariisist inspireeritud rõivad. Jakartast pärit Maria Ruth Fernanda presenteeris ajatut haute couture kollektsioon ja sõu lõpetas Filipiinidelt pärit Sari Lazaro oma «Royal secret garden» kollektsiooniga.

Selleaastane moeetendus ei jõudnud vaatajateni ilma viperusteta – kolm päeva enne moesõud teatas laevafirma, et etendus tuleb edasi lükata, kuna Seine’i veetase on liiga kõrge, kolm päeva enne uut sõu alguspäeva aga selgus, et paat ei saa teele minna. Jessica Minh Anh lahendas probleemi rahulikult ja närvi minemata: laevale leiti parim võimalik positsioon ning sõu sai ikkagi toimuda.

Jessica Minh Anh on sündinud Vietnamis, üles kasvanud Venemaal ning praegu elab Pariisis. Lisaks Seine’il moeetenduste korraldamisele on ta tuntuks saanud ka Londoni Toweri silla, Suure Kanjoni ja One World Trade Centeri moelavadeks muutmise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles