Suur tulekuke aasta horoskoop 2017

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Maloverjan / PantherMedia / Scanpix

Homme algab Hiina kalendri järgi tulekuke aasta, mille saabumist tähistatakse ka mitmel pool Eestis. Selle uusaastapeoga saab nende jaoks alguse 4717. aasta. 

Vaatame Astrology Club ennustajate abiga, milliseid väljavaateid alanud aasta meile pakub.

Rott

Rott, sel aastal pead sa olema paindlik ja kiire, et võidujooksus esiotsas püsida. Sul on piisavalt tarkust, et vältida hiirelõkse, mida elu su teele seab. Mida kiiremini sa selle suhtumise omaks võtad, seda kiiremini saadab sind ka edu. Kukeaasta ei ole sulle niisama helde, sa pead kõvasti vaeva nägema, et pinnal püsida. Pane ka tähele, et su välimus oleks laitmatu, aeg on riideräbalad kõrvale heita ja garderoobis uuendus teha. Jätkuvalt saadab sind aga ahviaastal alguse saanud hea õnn, ära lihtsalt unusta, et pead edu saavutamiseks rohkem panustama.

Armastus

Rottidele on pereelu väga oluline. Aastal 2017 puhuvad selles vallas soodsad tuuled. Vallalistel Rottidel on mitmeid võimalusi uute inimestega kohtumiseks, kuid tuleb valmis olla, et need kohtumised võivad olla juhuslikud. Anna omalt poolt hoogu ning mine kohtadesse, kus tunned end hästi! Suhtes Rottidel tasuks meeles pidada mitte oma partnerit ära unustada, kuna Kukel on kalduvus kontroll kanala üle enda peale võtta. Pinguta ja hoia kirelõõm elus! On ka võimalik, et perre lisandub üks väike rõõmurullike.

Pühvel

Idamaades on Pühvel hinnatud oma põhjalikkuse, usinuse ja püüdlikkuse tõttu. Lõpuks on kätte jõudnud ka Pühvlite õnneaeg! Ole valmis, et sinuni jõuab edu ja armastus, kuna Kukk on Pühvli parim sõber ja kaaslane. Töö võib olla keerukas, kuid viljad seda maitsvamad. Pereelu tõotab tulla harmooniline ning Pühvlit tunnustatakse igal rindel.

Armastus

Pühvlite paksust nahast läbi murdmisega võib aega minna, kuid sellest sünnivad väga õrnad ja pikaajalised, armastavad suhted. Ka alanud aastal ei ole suuri torme suhetevallas ette näha, kuid stress ja vaimne pingutus võib kaasa tuua kergeid probleeme. On hea aasta laiendada oma tutvusringkonda ja sotsiaalset võrgustikku. Ainus, mis sind sel aastal takistab, on sinu enda rahutu loomus.

Tiiger

Tiiger on jõu, tugevuse, dünaamilisuse ja iseseisvuse sümboliks. Tiigrid on vaprad ja aktiivsed ning head juhid. Aastal 2017 Tiiger alles toibub eelmisel aastal saadud löökidest, kuid hoia pea püsti! Ära torma pea ees igasse lahingusse, sa ei pruugi neid võita. On aeg olla vastutustundlik ning keskenduda projektide lõpetamisele. Näed palju toetust sõpradelt, perekonnalt ja kolleegidelt. Tiiger, ole kannatlik, pead veel natuke ootama – su hea õnne tsükkel algab Koera-aasta saabumisega järgmisel aastal.

Armastus

Tiigrite seksapiil on teada-tuntud. Tänu oma libiidole on nad kirglikud ja armastavad flirtida. Nad on armastavad ja õrnad partnerid ning väga lojaalsed sõbrad. Horoskoop näitab, et sel aastal laieneb su sõpradevõrgustik tuntavalt – sa suisa tõmbad uusi inimesi ligi. Kui sa otsid armastust, siis tea, et see on juba olemas, aga see pole lihtsalt nii ilmselge. Vallalistele Tiigritele on väga edukas aasta – su teele jõuab palju uusi potentsiaalseid partnereid.

Kass/Jänes

Kuna Kukk on Jänese vastandiks, tasub valmis olla mitmeteks väljakutseteks ja katsumusteks. Jänesele meeldib lõõgastuda, tal on kunstnikuhing, Kukk eeldab aga rasket tööd ja ei talu niisama trilli-tralli. Eelkõige ootavad ees rahalised raskused, kuid püüa olla rahulik. Hoia oma tervist, eriti vanemad Jänesed peaksid olema ettevaatlikud. Nais-Jänesed, kes on rasedad, peavad eriti raseduse lõpupoole olema erakordselt tähelepanelikud.

Armastus

Jänes on Hiina horoskoobi sentimentaalseim tegelane, kuid aastal 2017 peab Jänes õppima haarama selle järele, mida vajab – see ei ole küll tema loomuses. Ette on näha muutusi suhetes, kuid mitte romantilises vallas. Vallalised Jänesed keskendugu tööle ning pangu romantilised mõtted praeguseks tagaplaanile. Pigem tasub panustada sõprussuhetele.

Draakon

Draakon on Idamaade õnnesümboliks. Tüliolukordades on Draakonil kombeks olukordadest valesti aru saada ning sel viisil ajavad nad asjad sageli rohkem segasemaks. 2017 on Draakonitele üks harmoonilisemaid. Koos Kuke tulekuga tasub oodata ka õnne ja jõukust, ka armuelus puhuvad soodsad tuuled. Uued sõbrad toovad endaga kaasa palju ootamatuid ja häid võimalusi.

Armastus

Draakoneid ümbritsevad pidevalt imetlejad, uute suhete alustamine pole kunagi olnud probleem. Ka sel aastal tuleb su ellu palju uusi sõpru, ära üllatu, kui inimesed sulle oma abi pakuvad, vaid võta see julgelt vastu. Vallalistel Draakonitel on raske leida püsivat partnerit, kuid paarisuhetes olevad Draakonid naudivad juba olemasolevat sel aastal väga. Kui sulle tundub, et oled sotsiaalseteks kohustusteks liiga väsinud, võta end siiski kokku ning mine, kui kutsutakse. Sa oled tagajärgedega rahul.

Madu

Ka Madudele sobib Kuke-aasta kenasti, kuna Kuked ja Maod sobivad omavahel hästi kokku. Ole valmis tunnustuseks, auhindadeks, edutamiseks, boonusteks ja õnneks armastuses. Sel aastal naudid sa erakordset populaarsust – on aeg nahk maha ajada ja uuesti sündida. Ära aga unusta ise panustada ning ka raha säästa, ka sind ei säästeta raskest tööst.

Armastus

Aus ja iseseisev Madu oskab pakkuda turvalisust. Enamik inimesi on neist võlutud. Aastal 2017 on Madudel rohkem väljavaateid uuteks suheteks kui seda on olnud viimastel aastatel, seega on oluline mitte koju norutama jääda. Ole sotsiaalne, mine seltskonda! Just meessoost Madudel on sel aastal suurem šanss südamedaami kohata.

Hobune

Hiinas usutakse, et Hobused on heade instinktidega, aktiivsed ja energilised, nad on elujõu ja hea õnne sümboliks. Hobuste jaoks peitub võti liikumises. Et oma eesmärke saavutada, teevad Hobused rasket tööd, on agressiivsed ja ambitsioonikad, intellekt on paaris lõputu energiaga. See aasta toob Hobustele häid uudiseid. Seksis, armastuses ja romantilises võtmes on suurepärane aasta, kodune tagala on kindel. Muudel rinnetel tasub aga keskenduda tööle ja hoog natuke maha võtta, see aga ei pruugi Hobusele meeldida.

Armastus

Füüsiliselt atraktiivsed ja jõulised Hobused on ligitõmbavad ning väga romantilised armastajad. Hea huumorimeelega õnnistatud, sõpradest neil puudust ei tule. Vallalised Hobused peaksid sel aastal rohkem tööle keskenduma. Mitte, et uute suhete leidmine oleks võimatu, kuid protsess ise võib olla mõttetult vaevarikas. Abielus Hobused peaksid olema sel aastal ettevaatlikud – pinnale võivad tõusta inetud kuulujutud.

Kits

Kitsed sümboliseerivad rahu, soojust, järjepidevust ja kasvu. Samas on Kitsed aga ka kurikuulsad oma tujude järgijad, mis lõppeb rea poolikute suhete ja projektidega. Sel aastal jälgi hoolega, kuidas oma raha ja aega kulutad. On aeg keskenduda eelarvele ning finantstarkuste omandamisele. Ole ka ettevaatlik ning jälgi, mida sa ütled – liigne agarus on ogarus!

Armastus

Kitse jaoks on stabiilne armusuhe ülioluline osa nende vaimsest ja emotsionaalsest heaolust. Nad on väga sensuaalsed ning armastavad puudutusi. Kitsedel on palju sõpru, nad armastavad pidusid, inimesi ja head toitu. Kitsed ei järgi rada, mis pole neile südamelähedane, tagajärjena võib see tunduda põikpäisena. Uusi suhteid ei tasu sel aastal taga ajada, tulemus ei pruugi olla see, mida sa igatsed.

Ahv

Pole kedagi teist sellist nagu seda on Ahv – kartmatu kangelane, keda kõik armastavad ja tunnustavad. Nad ei keskendu kunagi negatiivsele, vaid alati leiavad igas olukorras midagi positiivset. Kahjuks aga saab pidu 2017. aastal läbi. Järgneb kainestav aeg, mil on paras tasakaal leida, tööle keskenduda ja detailidele tähelepanu pöörata. Ära jookse võimatute unistuste kannul, ülepingutamine võib kaasa tuua ka terviseprobleeme. Parim on püsida konservatiivsena ning järk-järgult oma jõukust kasvatada.

Armastus

Ahvid armuvad kergelt ning on väga kirglikud armastajad ning pere luues saavad neist innukad, lõbusad ja vastutustundlikud partnerid. Nende elav loomus ei saa hakkama ilma suurte perekondlike kogunemiste ja pidudeta. 2017. aasta aga tuleb ehk natuke üle kivide ja kändude. Uksed afääridele on avatud ning vallalistel Ahvidel on raske leida pikaajalist partnerit. Ka abielus Ahvid peaksid ette vaatama ning kindlustama oma suhte tagalat, et keegi kolmas segama ei saaks tulla.

Kukk

See on sinu aasta! Sa mõistad, kuidas sel aastal energia voolab. Sa tead, millal oodata, millal jälgida, millal tegutseda ja millal puhata. Su ajastus on täpne – kui sa jõuad peole liiga hilja, oli see nii mõeldud. Kui sa midagi unustad, leiad sa hoopis seda, mida tegelikult vajasid. On taassünni ja kasvu aeg, selle aasta energia märgistab su uue 12-aastase elutsükli algust. Võta julgelt vastu kõik väljakutsed, läbikukkumine on praktiliselt välistatud.

Armastus

Kuked ihaldavad armastus ja intiimsust, kuid suhteprobleemid on nende elus üsna tavalised. Ka sel aastal on Kuke suhetes natuke rohkem draamat – noored Kuked on rahutud ning see toob kaasa suhtestaatuse muutumise. Kui sa soovid oma suhet jätkata, pead siiski pea selge hoidma ning võtma ka oma partneri soove arvesse. Suhtes Kukk peab meeles pidama, et kõigi muude kiirete tegemiste kõrvalt on vaja võtta aega ka kallima jaoks! Sa võid olla üllatunud, kui palju partner sulle vastu ja appi tuleb, kui seda vaid lased ja ise ukse lahti teed.

Koer

Koerad ja Kuked on väga erinevad, seega ei maksa Koertel imestada, kui nende teele erinevaid takistusi veeretatakse. Kukk rõhub majanduslikule heaolule ja saavutustele, see aga ei klapi Koera väärtushinnangutega. Koera ei huvita rahalised pisiasjad või nende üle jagelemine, kuid sel aastal tuleb seda palju ette. Kõige edukamad on alanud aastal haridusvallas ja enesearenguga tegelevad Koerad.

Armastus

Koerad on ausad, truud ja intelligentsed. Nad naudivad inimeste aitamist ning armastav partner ja stabiilne kodune elu on nende jaoks prioriteet. Kahjuks aga ei oota ees just kõige meeldivam aasta, vähemalt mis puudutab suhteid – see ongi sinu jaoks sel aastal kõige problemaatilisel eluala. Ehk oled sa mõelnud, et midagi su suhetes peab muutuma või arvad ehk, et parem oleks elada üksi. Palju on konflikte, armukadedust – eriti siis, kui sa oma keelt hammaste taga ei hoia. Vallalised Koerad peaksid olema uutes suhetes ettevaatlikud, need kipuvad kiirelt purunema ning mitte ootustele vastama.

Siga

Enamik Sigu on pühendumise musternäidiseks. Nad on lojaalsed ja truud ning annavad endast kõik, seni kuni teised neile oma arvamusi peale ei suru. Need siirad inimesed paistavad olevat sündinud selleks, et endast kõik anda, siin aga varitseb oht: nad ohverdavad end ehk liigselt ning unustavad seejuures enda heaolu. Pühendunud töötajana ootab Sigu alanud aastal finantsiline edu. Lähedaste probleemide lahendamiseks on parim aga olla kannatlik ja end mitte liialt teiste asjadesse segada. Väldi Kuke tekitatud kaost ning hoolitse iseenda eest!

Armastus

2017. aastal reisib Siga palju, peamiselt tööga seotud ülesannetes. See võib tuua sinu teele aga kellegi uue ning sellest võib areneda suhe. Siiski ei pruugi see olla kauapüsiv, kuid õnneks ei lõppe see kibestumise ja valuga – kui sa just ise liigseid lootusi ei sea. On tõenäoline, et see on just aasta, mil alustad aga pikemaajalist suhet kellegi suurepärasega – aga kui sa tahad, et see nii läheks, pead sa tõestama, et sind saab usaldada. Suhtes Sigadel tuleb keskpärane aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles