Kümme märki, et su mees on ilmselt sulle truu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

See on täiesti normaalne, et sa muretsed selle pärast, kas äkki on mingi võimalus, et su partneri ei ole sulle truu. Isegi kui selleks ei ole mingit põhjust ja teie suhtes paistab olevat kõik korras, siis võib ikkagi korraks tekkida kahtlus. Loe edasi ja saad teada, kas peaksid muret tundma või on su kahtlused asjata. 

Tuleb meeles pidada, et inimesed on erinevad ja petetakse väga erinevatel põhjustel. Isegi kui su mees vastab kõigile neile punktidele, siis võib ikkagi juhtuda, et ta ei ole sulle truu. Samas see on väga ebatõenäoline, kui tal tõesti on kõik need kümme omadust, vahendab goodhouseeeping.com.

  1. Ta ei ole isekas. Paljudes situatsioonides on petmine lihtsalt isekas tegevus. Kas ta on selline mees, kes tühistab kõik plaanid, kui sa teda väga vajad? Siis ta tõenäoliselt ei ole isekas.
  2. Ta on üsna usaldusväärne. Ta ei valeta või ei hiili kõrvale, siis ta ilmselt ei ole ka selline, kes suudaks olukorda varjata, kui ta petaks.
  3. Tal ei ole saladusi. Sa ei tea, et tal oleks suuri saladusi, mida ta sinu eest on varjanud või varjab.
  4. Tal on liiga kiire. Laste ja töö kõrvalt on tal vaevalt aega, et kohtuda veel kellegi teisega. Enamasti veedab ta oma vaba aja niikuinii sinuga.
  5. Sa tead põhimõtteliselt kõike, mis ta elus toimub. Kui sa oled armukade ja muretsed mõne naise pärast, kellega ta oli koos lõunal käinud, siis pole tarvis. Ta ei mainiks teda sulle, kui ta oleks temast huvitatud. Mida rohkem sa temast tead, seda parem. Ära vihasta, kui sa ei tea kõikide tema sõprade, töö- ja klassikaaslaste nimesid.
  6. Ta ei ole kunagi petnud. Kui tal on puhas minevik, siis see tuleb ainult kasuks.
  7. Sina ei ole petnud. Juhul kui sina oled petmisega vahele jäänud, siis tal võib tekkida tahtmine tagasi teha. Kõik teavad ühte sellist suhet, kus paarilised teevad üksteisele kohutavaid asju, aga jäävad ikka kokku. Ärge olge selline paar!
  8. Sa ei jäta teda oma elust välja. Kui üks paarilistest tunneb, et ta vajadused ei ole rahuldatud, siis ta võib olla haavatavam ja lõpuks isegi petta. Kui oled kindel, et oled tema jaoks number üks ja sinule on tema heaolu prioriteet, siis see ei ole teie puhul probleem.
  9. Sa ei ole kunagi täheldanud ühtegi ohumärki. Armastus teeb natukene pimedaks, aga kui ta ei ole kunagi oma käitumisega kahtlust äratanud, ta ei varja oma telefoni või ei ole mingil muul määral imelik, siis ei ole põhjust teda petmises kahtlustada.
  10. Teil on magamistoas kõik korras. See on normaalne, et ajapikku hakkate vähem seksima kui alguses. Kui seks on siiski regulaarne, siis pole tal põhjust ka kõrvalsuhet otsida. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles