Viis tantsutrenni, mis põletavad kõige rohkem kaloreid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

On inimesi, kelle jaoks on tantsimine möödapääsmatu osa elust, mõni kohe ei oskagi leida motivatsiooni teistsugust trenni teha. Muusika teeb õnnelikuks, tantsimine samuti.

AOL Lifestyle pani ritta tantsutrennid aga selle alusel, kui palju on nende abil võimalik kaloreid kulutada. Märkus: antud kalorite hulk on hinnanguline, võttes arvesse tunni aja pikkust treeningut. Tegelik kulutatud kalorite hulk sõltub paljudest teistest faktoritest: treeningu intensiivsusest, sinu kaalust ning sellest, kui palju sa pingutad.

  1. Stepptants. Tegu on stiiliga, millega tegeledes võid tunnis kaotada 200-700 kalorit, kõik oleneb su oskustest ning intensiivsusest.
  1. Ballett. Balleti boonused on pea lõputud: sa saad parema rühi, sihvakad jalad ja graatsilised liigutused. Balletitund ei vormi sind hilisemas vanuses küll priimabaleriiniks, aga tunnis kulutad sa ligi 450 kalorit.
  1. Svingtants. Rända ajas tagasi ja kuluta kuni 550 kalorit!
  1. Hiphop tants. Ei ole see midagi teismeliste suvaline meelelahutus – hiphop tantsuga kulutad ligi 610 kalorit.
  1. Zumba. Viimaste aastate hitt on sensatsiooniline põhjusega: tunniajase treeninguga võid kulutada suisa kuni 650 kalorit.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles