Pop-up kohvik Londonis pakub välja uue lahenduse armastuse leidmiseks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Kui oled armastuse otsingul, siis külasta Londonis kohvikut nimega «Espresso Yourself». 

Londonis, Shoreditchis asuv kohvipood pakub klientidele võimalust osta kohvi ihaldatud inimese näoga. Kohviku külastajatel on võimalik valida, kas nad tahavad oma latet mõne valikust silmajäänud inimese näoga või enda omaga. Topsile kirjutatakse inimese andmed, et potentsiaalsed kaaslased saaksid kokku leppida kohtingu.

Pop-up kohviku autor ja kohtinguguru Vicky Burtt ütles, et järjest enam inimesi valivad kohtinguks just kohviku. «Me tahtsime armastuse otsimise teha nii lihtsaks, nagu on kohvi tellimine.»

Londonlastel on veel võimalik vaid täna ja homme kohvikut külastada. Nagu öeldud siis, kui sulle ei meeldi keegi nende nimekirjast, siis saad tellida ka oma näoga late või cappuccino ja selle ise kellelegi ulatada. Näod saavad kohvile spetsiaalselt kohviekstraktiga täidetud 3D-printerite abil, vahendab Lonely Planet. Vaata pilte siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles