Kohutavad vead, mida naised teevad, et ilusamad välja paista

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Scanpix

Oletame, et sa lähed oma uue tuttavaga esimesele kohtingule ja loomulikult tahad sa hea välja näha, et kaaslasele võimalikult atraktiivne paista. Liigne innukus võib aga karmilt kätte maksta, sest kahjuks on olemas iluvigu, mis muudavad naised hoopis eemaletõukavaks. 

Boldsky vahendab kuus kohutavat viga, mida naised teevad, et ilusamad välja paista.

  1. Suured huuled. Jah, suured ja mahlakad huuled näevad kuumad välja aga, kui sul ei ole loomulikult suuri huuli, siis iga katse neid ebaloomulikult suuremaks muuta, näeb tõenäoliselt kole välja.
  2. Liiga palju meiki. Sulle võib tunduda, et mida rohkem, seda uhkem, aga mehed eelistavad näha loomulikku sind.
  3. Liiga palju huulepulka. Meigi eesmärgiks on loomuliku ilu rõhutamine mitte iseenda muutmine.
  4. Beebihääl või liiga magusalt rääkimine. Mõned naised arvavad, et meestele meeldib see, kui naine räägib natukene magusa beebihäälega, aga see ei ole tegelikult normaalne, et sa pead oma häält meeste juuresolekul muutma.
  5. Dieedi pidamine ja tahtmine olla väga peenike. See jätab sinust nõrga ja jõuetu mulje. Meestele meeldivad kurvidega naised ja nad ei oota, et sa oleksid piitspeenike.
  6. Uhkustamine. Kui sa oled uhke oma pere ja sõprade üle, siis on see teine asi. Naistele ei meeldi, kui mehed uhkustavad oma staatuse või rahaga. Samuti ei meeldi meestele, kui naised nendega rääkimisel keskenduvad ainult iseendast ja tegemistele 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles