Lihtsad komplimendid, mis naistele meeldivad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Hea kompliment peab olema siiras, muidu hammustab naine selle kohe läbi. Selleks, et naist ilusa komplimendiga üllatada, võiks proovida midagi huvitavamat kui «sa oled kõige ilusam naine maailmas». 

Askmen.com soovitab olla loovam ja palub välja viis komplimenti, mis naistele võiks meeldida.

  1. «Sul on ilusad silmad/huuled/hambad/juuksed.» Mida täpsem kompliment seda parem. Naistele meeldib kuulda, milline on see üks asi, mis tõesti silma paistab. Sa võid ka öelda, et sulle meeldib näiteks ta pehme näonahk, sest need on detailid, millele naised ise väga palju tähelepanu pööravad.
  2. «Ma usaldan sind täielikult.» See on kõigile meestele, kes on suhtes. Ütle oma naisele, et sa usaldad teda, sest armukadedus on üks õudsemaid asju, mis võib suhte rikkuda. Kui sul just ei ole tõendeid selle kohta, et ta on sind petnud, siis kinnita talle, et sina usaldad teda täielikult.
  3. «Sa oled hea sõber.» Me kipume igapäevasel kiitma pealiskaudseid asju, nagu riietus või muud asjad, mida me ostame poest. Samas see on tõsiselt ilus, kui keegi teeb sulle komplimendi selle kohta, et sa oled hea sõber või kaaslane. See annab märku, et sind hinnatakse kui head inimest.
  4. «Sa oled seksikas.» Seda ei tasu muidugi esimesel kohtingul öelda, sest see võib naise jaoks tunduda liiga ahistav. Samas, pärast mõningast tutvust võiks juba naisele kinnitada, et ta tundub sulle seksuaalselt atraktiivne.
  5. «Sa oled mu lemmikinimene, kellega koos aega veeta.» See on üks lihtsamaid ja siiramaid komplimente, mida teisele inimese öelda. Olles pikalt suhtes harjutakse üksteisega ära, aga aeg-ajalt võiks siiski teisele kinnitada, et see aeg, mis veedetakse koos on lihtsalt parim. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles