Südantsoojendav video: väikesed tüdrukud said väga erilise kingituse

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Eelmisel aastal juhtus väikeste tüdrukute vanaisaga kohutav tragöödia ja Jennifer Ramosi perekond teadis, et jõulud, ilma vanaisata, on eriti rasked pere kõige noorematele. Õnneks tuli Jenniferi tädi ilusale mõttele, mida tüdrukutele jõuluks kinkida. 

Twitterist saab näha kõige südantlõhestavamat, aga ka kõige soojemat videot, kus on näha, kuidas tüdrukud avavad oma pakid arvates, et seal on sees tavalised kaisukarud. Peagi selgub, et tegelikult on kaisukarusse salvestatud nende vanaisa hääl, mis paneb mõlemad tüdrukud õnnest nutma.

Jennifer selgitas, et väikeste tüdrukute vanaisa suri eelmine aasta südamerabandusse ja see on nende perele väga raske olnud. Kaisukarud on tüdrukute jaoks väga tähtsad ja erilised mälestused oma vanaisast. «Nad arvasid, et need on lihtsalt kaisukarud, aga need on midagi hoopis enamat,» selgitas naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles