Mida teha, kui said kaaslaselt soovimatu jõulukingituse?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jan Mika / PantherMedia / Scanpix

Kui ollakse juba pikalt suhtes, siis ikka loodetakse kaaslaselt midagi romantilist, aga kui ootused on seatud liiga kõrgele, siis on lihtne pettuda, kui kingipakis on midagi muud, kui sa soovisid. Jah, loomulikult ei ole kingitused jõulude ajal kõige tähtsamad, aga mõne asja puhul on väga raske oma pettumust varjata. Mida teha, kui sulle ei meeldi kaaslaselt saadud jõulukingitus?

  1. Naerata! Päriselt ka, naerata. See annab sulle aega, et mõelda, mida teha ja midagi öelda, vahendab Elite Daily.
  2. Korruta mõnda õpitud lauset nagu «oh, sa ei oleks pidanud» või «kas see on mulle?», et võita aega. Sa võid proovida ka «ma ei usu oma silmi» või «oi, see on küll suur üllatus!».
  3. Küsi õigeid küsimusi. Kui sul ei ole õrna aimugi, mis asi see on või kuidas seda kasutada, siis küsi näiteks «kuhu ma selle panen?» või «kuidas see käima läheb?­». Loodetavasti su kaaslane võtab ohjad enda kätte ja selgitab, mis on tema suurepärase kingiidee tagamõte. Kui ta ei selgita, siis korda esimest ja teist sammu.
  4. Proovi seda kasutada vähemalt ühe korra enne, kui sa otsustad, et see kink päriselt on sulle ebasobiv. Anna sellele võimalus ja proovi, võib olla see hakkab sulle tegelikult meeldima.
  5. Tuleta meelde, miks sa teda armastad ja vaata, kas sa leiad midagi selles kingituses, mis meenutab teda. Kui see on midagi väga praktilist, siis see tähendab, et su kaaslane hoolitseb selle eest, et sul oleks kõik eluks vajalik olemas. Kui sa said midagi väga igavat, siis see tähendab, et sa oled kõik, mis tal tarvis on. Anna endast parim ja uuri natukene, kuidas su kaaslasel tuli mõte sulle just see asi kinkida. Ära unusta, et sa armastad teda ja ka selle imeliku kingitusega soovis ta sulle kindlasti parimat. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles