Viis põnevat soenguideed pidudehooajaks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Benson
Ashley Benson Foto: Jordan Strauss/AP

Detsembrikuus toimub tavaliselt rohkem üritusi ja pidusid kui terve aasta peale kokku. Sellisel kiirel ajal ei jõua sa igaks sündmuseks juuksurisse minna, aga tahad sellegi poolest alati kaunis välja näha. Siin on sulle mõned soenguideed, mida erinevatel jõulupidudel proovida. 

1. Madal krunn. See on eriti lihtne, aga šikk soeng. Eriti hea lahendus, kui pead otse töölt peole jooksma. Ära näe vaeva juuste siledaks kammimisega, pigem keera juuksed madalasse krunni ja tõmba küljepealt paar salku välja, et tulemus jääks kergelt lohakas, aga romantiline. 

Näitlejanna Margot Robbie MARK KAUZLARICH/REUTERS /Scanpix
Näitlejanna Margot Robbie MARK KAUZLARICH/REUTERS /Scanpix Foto: MARK KAUZLARICH/REUTERS

2. Kõrge hobusesaba. Selle jaoks kammi juuksed peadligi ja kinnita juuksekummiga kõrgele. Kui sul on aega, keera sabasse paar lokki ja oledki oledki jõulupeoks valmis. 

Foto: Scanpix/ XPOSUREPHOTOS.COM

3. Kerged lained. See soeng näeb eriti efektne välja lühikestes juustes, aga miks mitte ka pikkades. Kerged lained ja lokid on alati kindla peale minek. 

Ashley Benson arrives  Jordan Strauss/AP /Scanpix
Ashley Benson arrives  Jordan Strauss/AP /Scanpix Foto: Jordan Strauss/AP

4. Retrostiilis lokid. Briti stiiliikoon Alexa Chung kannab ilusti välja retrostiilis lained. Ole julge ja katseta tavaliste lainete asemel väiksemaid lokke ning aseta juuksed mõnusalt retrohõnguliselt kõrvade taha. Tulemus on šikk ja ilus. 

Alexa Chung  NEIL HALL/Reuters / Scanpix
Alexa Chung  NEIL HALL/Reuters / Scanpix Foto: NEIL HALL/Reuters

5. Punutised. Jah, need ei ole kuskile kadunud. Kui oled vähegi osavnäpp, siis punu endale juustesse midagi ilusat. Kindlasti leiad internetist mõne video, mis sind aitab. 

Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles