Pühadeplaanid: kümme suurejoonelist aastavahetuspidu Eestis

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nadja Blume / PantherMedia / Scanpix

Aastavahetus on maagiline aeg ning erinevaid võimalusi vana aasta ära saatmiseks on lõputult. Kellel peale klassikalise Estonia balli või iga-aastase linnaväljakul rakettide vaatamise midagi muud pähe ei tule, siis ei tasu meelt heita! Järgnevalt otsisime välja kümme meeleolukat aastalõpuüritust, millega tänavune aastavahetus eriliselt meeldejäävaks muuta.

Viru Varietee suurejooneline aastavahetus

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Tallinn hotell kutsub inimesi uut aastat vastu võtma hotelli hubasesse konverentsikeskusesse. Uksed avatakse kell 20 ja tervitusjoogina serveeritakse kihisevat vahuveini. Külalised saavad nautida hõrkude roogade ja laia joogivalikuga rikkalikku Rootsi lauda. Õhtu jooksul esinevad säravad Viru Varietee artistid ning aastavahetus saabub Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitusega. Soovijatel on võimalik minna hotelli ette Tallinna uue aasta ilutulestikku vaatama. Peale programmi saavad külalised jalga keerutada DJ valitud lugude saatel.

Piletihind jääb vahemikku 104–130 €. Soovijatel võimalik soetada ka 179 € maksev pakett, mis sisaldab ka majutust ning hommikusööki.

Unustamatu aastavahetuse kruiis

Kel soov saata aastavahetus mööda eriti seiklusterohkelt, võib kodumaa tolmu sootuks jalge alt pühkida, ning võtta uue aasta vastu hoopis merel. Kruiisilaevadel esinevad särtsakad tantsijad, lauljad ja muusikud aitavad aastavahetuse muuta eriliselt meeldejäävaks. 30. detsembril astub lavale Rootsi bänd One Hell of a Band ning 31. detsembril tantsumuusika ansambel 2 Quick Start. Reisijad saavad nautida pidulikku galaõhtusööki à la carte restoranis või rikkalikku toiduvalikut Rootsi lauas. Õhtusöögi juurde kuulub ka kaks pokaali vahuveini.

Lisaks laevas toimuvale tantsule-trallile on päeval võimalik uudistada ja avastada piduehteis Stockholmi. Soovijad võivad ka ostukeskustesse põigata, kuna käimas on jõulujärgsed allahindlused.

Piletihinnad on alates 102 € inimese kohta.

Kolmekümndendate stiilis aastavahetus Pärnu Rannahotellis

Suvepealinn suudab laineid lüüa ka talvisel ajal. Rannahotellis toimub meeleolukas 1930. aastate stiilis aastavahetuspidu. Chef de Cuisine Heiki Ruubel kannab hoolt 1938. aasta originaalmenüü põhjal valmiva viiekäigulise õhtusöögi eest. Õhtut juhib Kalev Kants ning muusikalise poole eest hoolitseb Denim Dixieland Band. Südaööl lastakse ilutulestikku ning uut aastat saab alustada DJ tantsumuusika saatel jalga keerutades.

Paketi hind alates 150 € inimene, sisaldab ka majutust ning hommikusööki.

Võimas aastavahetus Viru Café Lyonis

Suurejooneline aastavahetusprogramm kesklinnas Viru Café Lyonis aitab uue aasta lõbusalt vastu võtta. Uksed avatakse kell 20 ning ees ootab Meelis Kubo vahva mustkunstietendus, esineb Londonist pärit multitalent Renae Rain ning plaati keerutab DJ Fred R. Valitakse ka glamuurseim outfit ning toimub õnneloos. Prantslaslikult elegantse söögi eest hoolitseb peakokk Jürgen Lip.

Südaööl on võimalik vaadata Tallinna ilutulestikku ning uut aastat tervitatakse vahuveini ja eksootilise õnnetordiga.

Piletihind on 89 €.

Maalähedane aastavahetus Maria Talus

Pärnumaal Kõpu külas paiknevas Maria Talus saab uue aasta vastu võtta kauni looduse keskel maaelu idülli nautides. Tantsu, tralli ja õhtusööki sisaldav aastavahetuspidu toimub talu peosaalis. Õhtut sisustab Olavi Kõrre ansambel mängude ning lõbusa rahvaliku tantsumuusikaga. Mänge ja tegevust leidub ka lastele. Õhtusöök algab kell 20.00 ning muusikud alustavad kell 21.00.

Majutusega pakett kahele maksab 170 €, ilma majutuseta 50 € inimese kohta. Lastele vanuses kuni 12 aastat on hind 25 € ja vanuses 13–17 aastat 30 €.

Aastavahetuspralle «Roosist apelsiniks»

Mõnus aastavahetuspakett neile, kes soovivad 2016. aasta mandri asemel ära saata hoopis saare peal. Grand Rose SPA Hotell lahutab aasta viimasel päeval külaliste meelt tuntud rütmidega ja hoogsate seltskonnamängudega. Ees ootab ülimalt rikkalik kuuekäiguline õhtusöök, tantsuõhtu ansambel Apelsiniga ning varahommikuni aitab meeleolu üleval hoida DJ Toomas Lääts. Suurel ekraanil lastakse lõbusaid seiku lavateosest «Armastus kolme apelsini vastu».

Pakett sisaldab ka majutust, piiramatut spaa- ja saunakeskuse kasutamist ning rikkalikku hommikusööki.

Hind jääb täiskasvanule vahemikku 179–189 €, lapsele vanuses 3–15 aastat lisavoodiga 65 €. Lisaks sellele on olemas ka perepakett.

Imetabane vaatemäng Olde Hansas

Olde Hansa kutsub kõiki külalisi aastavahetusel osa saama vägevast spektaaklist. Uksed avatakse 21. Õhtu jooksul saab näha osavaid žonglööre, akrobaate, muusikuid ja teisi värvikaid tegelasi. Lisaks meelelahutusele pakutakse muidugi ka rikkalikku söögi- ja joogipoolist.

Pilet täiskasvanule on 125 € ja lastele vanuses 4–12 aastat 62,50 €.

Great Gatsby klubis Teater

Klubi Teater muutub uue aasta saabudes justkui ajamasinaks, mis viib külalised 1920. aastatesse. Lava täidavad kaunid tantsijad vapustava kabareeprogrammiga ning šampanjat voolab ojadena. Ajastukohaste hittlugude eest hoolitseb DJ Peterson. Uksed avatakse 00.00 ning klubi muutub sellel õhtul härra Gatsby paleeks, kus on kõige lõbusam ja kvaliteetsem meelelahutus ning kohal kõige säravamad külalised.

Facebookis osalemist kinnitatunetele pilet 8 €, naistele kuni 00.30 sissepääs tasuta. Tavapilet on 15 € ning VIP-pilet 30 €.

Maagiline aastavahetus Vihula mõisas

Imekaunis Vihula mõis ootab külalisi vana-aastaõhtut veetma kauni muusika saatel. Külalistele saab osaks neljakäiguline aastavahetuse õhtusöök ning kontsert koos Maarja-Liis Ilusa, Jakko Maltise ja Marek Taltsiga. Paketiga kaasneb ka majutus ning rikkalik hommikusöök.

Hind alates 199 € inimene.

Lõbus aastavahetuse peopakett Väikeste Lõõtspillide Ühinguga

Strand SPA & Konverentsihotell pakub külalistele tegevusterohket ja lustakat vana-aastaõhtut koos tantsu, suurepärase toidu ning kauni vaatega linnale. Pikka ja pimedat ööd aitavad särama lüüa Marko Matvere ansambel Väikeste Lõõtspillide Ühing, õhtut juhib Tõnis Milling, silmailu pakuvad võluvad Lancy tantsijad ning diskor hoiab varajaste hommikutundideni meeleolu üleval. Pidu algab kell 19 Jurmala saalis.

Hind on 95 € inimene, lastele vanuses 4–12 aastat 35 € ning noortele vanuses 13–17 aastat 50 €. Lisatasu eest on võimalik osta ka aastavahetuse majutuspakett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles