Muinasjutuline galerii: Eesti lastemoe fotograaf pildistas maailmakuulsale ajakirjale

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti lastefotograaf Katrina Tang pildistas kuulsa Londoni Harrods’i kaubamaja ajakirjale imekauni fotoseeria pisikestest baleriinidest. 

Katrina Tangi sõnul sai tema koostöö Harrods’i kaubamajaga alguse juulis, kui teda kutsuti kaubamaja ajakirjale pilte tegema. «Sain pakkumise oma Londoni agendi kaudu. Kogu fotoseeria tegemise protsess, alates koha ja modellide valikust kuni assistentideni välja, oli maailmatasemel, kuid samas usaldati ka minu professionaalsust,» rääkis Tang.

Pildistamine toimus Londoni Valgeks Majaks nimetatavas hoones ning piltidel olevad neiud olid juba kogenud modellid. «Pildistamise kontseptsioon – glamuursed baleriinid – tuli Harrods’i poolt. Valisin seeria jaoks kuue-kaheksa-aastased kaunid tüdrukud, kes kandsid Harrods’i kaubamajas müüdavate tippbrändide eksklusiivseid kleite ning andsin soovituse pildistamise asukoha osas, mis heaks kiideti. Pildistamisel oli mul abiks ka kaks assistenti – valgus- ja digitehnik ning stilist ja meigikunstnik, kellega olin juba varem Clarks’i kingabrändi pildistamisel koostööd teinud,» kirjeldas Tang, kuidas toimub ühe maailmatasemel moeajakirja fotosessioon.

Tangi kaunis fotoseeria sai Harrods’i esindajatelt väga positiivse tagasiside. «Kuigi fotoseeria algne idee tuli Harrods’i poolt, jäid nad minu teostusega väga rahule ning kinnitasid, et lõpptulemus ületas nende ootusi,» rõõmustas Tang.

New Yorkis ja Londonis töötanud Katrina Tang seob hetkel end ka projektidega Eestis ning aitab oma fotode ja videoklippidega siinseid lastetooteid tutvustada. «Mulle on väga südamelähedane Eesti lastemood ja -disain ning teen hea meelega koostööd siinsete lastetoodete disainerite ja müüjatega. Eesti suurematele kaubamajadele ma veel pildistanud ei ole, aga loodan, et peagi avaneb ka selleks võimalus,» rääkis Tang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles