Kuus mitte nii romantilist tõde armastuse ja suhete kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: panthermedia.net / Volodymyr Melnyk / scanpix

Enamik meist kujutavad ette, et suhe on ilus teekond täis armastust ja õnne. Teised leiavad, et suhtes olemine on kõige suurem viga, mida nad on oma elus teinud. 

Päeva lõpuks on meil kõigi oma ettekujutus sellest, milline on hea suhe või milline on meie oma suhe. Eksperdid on samuti asja uurinud ja leidsid nii mõnegi üllatava mitte romantilise tõe suhete kohta, vahendab BoldSky.  

  1. Kui inimene on armunud, siis ta arvab, et on lõpuks leidnud oma unistuste kaaslase. Tegelikult on nii, et isegi, kui sa oled leidnud oma hingesugulase, siis suhe ise on ikkagi kohati õnnemäng, mille nimel peab vaeva nägema. Suhtes on alati oma jagu ebakindlust ja sa ei saa mitte kunagi kedagi iseenesest mõistetavana võtta.
  2. Enamik meist alahindab väikeste asjade mõju ja jõudu. Näiteks, kui su kallimal on külm, siis paku talle oma jakki jne. Eksperdid ütlevad, et sellistel väikestel asjadel on palju jõudu ja nad võivad pikas perspektiivis suhte päästa, sest alateadvus võimendab väikeseid meeldivaid asju tugevateks mälestusteks.
  3. See ei ole võimalik, et sa armastad kõiki oma kaaslase omadusi. Sulle võivad mõned asjad meeldida ja teisi asju võid sa hoopis vihata. Selleks, et pikalt koos püsida, võiks siiski enamik iseloomujooni meeldida ja teisi võiks lihtsalt tolereerida.
  4. See on normaalne, et kaaslane tundub sinu jaoks atraktiivne, aga teie suhe ei pruugi väga pikalt kesta, kui sa ei hinda ka tema sisemist ilu, väärtuseid, mõtteid ja iseloomu.
  5. Kõik suhted on alguses põnevad, aga ajaga muutuvad nad juba rutiinsemaks. See juhtub peaaegu kõigis suhetes nii. Kuidas on siis võimalik, et paarid jäävad eluks ajaks kokku? Jah, põnevus kaob, aga see asendub rahu ja rahuloluga, mida saabki ainult pikaajalisest suhtes kogeda.
  6. Selleks, et olla suhtes õnnelik, peab kõigepealt olema rahul iseendaga. Ükski suhe ei saa inimest täiuslikuks muuta, rahu ja õnnelikus saab alguse seest poolt. Kaaslane on keegi, kes täiustab sind ning kellega on võimalik jagada oma rõõme ja tähistada elu olemust. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles