Victoria’s Secreti töötaja paljastas pesupoes töötamise õudse argipäeva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secret New Yorkis.
Victoria's Secret New Yorkis. Foto: Richard B. Levine/Levine-Roberts/Sipa USA/Scanpix

Kõik, kes on kunagi töötanud rõivapoes (või ka mujal poodides) müüjana, saavad kindlasti rääkida hulga lugusid rasketest, tüütutest või isegi veidratest klientidest. Suure tõenäosusega ei suuda aga need lood ületada ühe anonüümse Victoria’s Secreti pesupoe töötaja ülestunnistusi.

Kasutaja nimega zebracakes210 avaldab Imgurus pilte kirjadega, mis tutvustavad laiale maailmale, kui kirjus loomariigis me täpsemalt elame. 

#1 Voldin pesu… mille jalgevahes on veri

Seda juhtub iganädalaselt. Me peame kõik aluspüksid kokku voltima ja igal õhtul sahtlisse panema ning peaaegu iga kord, kui ma seda teen, leian aluspükstelt mingit vedelikku. See on tõeliselt vastik. Sellepärast ongi meil proovimiseks eraldi püksid!

#2 Naine toob tagasi mõned rinnahoidjad ja väidab, et need ei mahtunud talle selga. Need olid rinnapiimaga koos

Ma ei salli seda, kui kliendid üritavad meie tagasivõtukorda ära kasutada. See on sellest üks kõige halvem näide. Naine tuli poodi kolme rinnahoidjaga ja ütles, et need ei mahtunud talle selga. Need olid ilmselgelt kantud ja ta ei suutnud ka öelda, kust need täpselt kitsaks jäid. Ta valmistas meile tõsist peavalu, mistõttu lubas juhataja anda talle poekrediiti, kui ta ei taha rinnahoidjaid välja vahetada, sest tšekki tal ka ei olnud. Nii kui me võtsime need kätte, et kahju üle vaadata, nägime pesu sees suuri märgi plekke. Tal oli nende sisse rinnapiima imbunud.

#3 Kord nädalas käis poes üks vana mees ostmas pesu erinevatele naistele

Ma ei tea, mida selle vana mehe kohta öelda, aga ta käis poes iga nädal ja ostis asju erinevatele tüdrukutele. Ta kulutas nendele naistele kuus tuhandeid dollareid. Ma ei taha teda hukka mõista, aga ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud ja see oli minu meelest hämmastav. Ma ütleks, et ta oli kuuekümnendates. Ta oli viisakas härrasmees, aga oma vabaaja harrastuste suhtes üldsegi mitte diskreetne. 

#4 Üks vana mees tõi oma naise rinnahoidjaid proovima. Naine hakkas keset poodi riideid seljast kiskuma

Ütlen kohe ära, et olen näinud nii palju vanemate naiste rindu, et see mind küll ei häiri. Kord tuli üks vanapaar poodi ja umbes 85-aastane mees palus, et ma aitaks ta naisel endale midagi ilusat leida. Pakkusin, et toon talle midagi proovida ja kui ma pöördusin, et teda riietusruumi suunata, nägin naist keset poodi end paljaks võtmas. Mul oli väga raske meelerahu säilitada ja käituda nii, et naine ei tunneks end selle pärast halvasti. 

#5 Vahetult enne poe sulgemist astusid poodi naine, tema õed, lapsed ja ema (kokku 12 inimest) ja neil oli käes kolm kandikut praekanaga. Nad jätkasid kana söömist meie püksikute lettide vahel ilma salvrätikute või taldrikuteta, samal ajal kui nende lapsed jooksid ringi ja lõhkusid väljapanekuid

Ausõna, sellist asja ei anna välja mõelda. Neil olid sõna otseses mõttes kanaga kandikud käes. See haises kohutavalt. Kell oli 20:45 (me sulgeme kell 21), need naised-lapsed olid nii lärmakad ja vajusid pesulettidele nagu nad oleks oma köögis, rebisid kanast tükke ja ajasid nii rasva kui kanatükke aluspükste peale. Rasvaplekkide ja haisu pärast pidin umbes 200 dollari eest kaupa kahjudesse kandma. Samal ajal jooksid ka lapsed ringi, lükkasid asju maha ja jooksid väljapanekutele osta. Nii lähedal klientide poest välja viskamisele ei ole ma varem olnud. 

#6 Juhataja rääkis, et kord palus üks mees tal oma naisele pesu välja valida, seda seejärel selga proovida ja talle ette näidata

Minu endaga ei ole kunagi midagi sellist juhtunud, aga juhataja (kes on väga kaunis naine), rääkis, et üks mees palus tal oma naisele midagi välja valida. Mees küsis talt, mida müüja ise valiks ja käis siis peale, et naine läheks riietusruumi ja prooviks pesu omale selga. See oli ka väga napp pesu. Loomulikult müüja keeldus. 

#7 Ühel naisel kulus kassas meeletult palju aega ja temaga oli probleeme, samal ajal kui ta laps kõrval vingus. Naine karjus oma lapse peale, et too vait jääks, laps oksendas letile ja nad lahkusid ilma, et oleks vabandanud

Ma mäletan seda nii selgelt, sest see oli kohutav. Naine oli kassas vähemalt pool tundi, lastes meil kontrollida kõike, mis tal vähegi pähe tuli ja mis võtaks aega. Mul oli väga kiire, ootasin, et ta juba lahkuks ja teine töötaja tuleks, et ma saaks tegeleda järgmiste klientidega. Laps tema kõrval kaebas kogu selle aja, et nad hakkaksid juba minema, sest tal on paha olla. Selle asemel, et kiirustada, käskis naine lapsel vait olla ja kannatada. Mõni minut hiljem kuulsin öökimist. Jooksin kohale ja nägin, et laps oli oksendanud nii letile kui vaibale. See oli tükke täis. Selle asemel, et vabandada või pakkuda end appi koristama, keeras naine selja ja läks sõnagi lausumata minema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles