Seitse salajast moodust, kuidas suhte tugevust testida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Psühholoog Ronald E Riggio käib ajakirjas Psychology Todaday välja seitse märkamatut testi, kuidas oma suhte tugevus proovile panna. 

  1. Pilgu test. Uuringud on näidanud, et armunud partnerid vaatavad rohkem teineteisele silma. Vaata romantilise õhtusöögi ajal oma kallimale silma - kas ta vaatab vastu või väldib sinu pilku?
  2. Armukadeduse test. Kas su partner tundub armukade, kui mõni kena inimene pöörab sulle tähelepanu?
  3. Vastupidavuse test. Kas kallim aitab sind vabatahtlikult mõne tüütu või raske kohustusega? Näiteks, kas ta tuleb appi pööningut koristama, kolima või võtab su kodulooma enda juurde hoiule?
  4. Lahusoleku test. Kui te olete teineteistest kaua eemal olnud, kas ta ütleb, et igatses sind või imestab, et aeg nii kiiresti läks?
  5. Avaliku tähelepanu test. Kas partner on nõus sult avalikus kohas käest kinni hoidma või sind suudlema? Või tõmbub ta iga lähenejat märgates eemale?
  6. Äratundmise test. Kui kuskil seltskonnas tuleb juttu armastusest või romantilistest paaridest, kas su partner annab kuidagi (su kätt pigistades, jalga silitades või silma pilgutades) märku, et need oleks nagu teie?
  7. Vastastikkuse test. Kas su kallim räägib enda kohta midagi isiklikku, eriti pärast seda, kui sa oled talle midagi enda kohta avaldanud? Ja sealt edasi - kas teil on ühiseid nalju ja jutte, mida peate ühtviisi naljakaks?

See pole veel maailma lõpp, kui su partner kukub ühest testist läbi. Kui puudujääke tekib aga mitme testiga, võib teie suhe vajada rohkem tähelepanu. Tugeva ja lähedase suhte loomine ei tule iseenesest ja selle nimel peavad endast andma mõlemad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles