Teadlased paljastavad, miks atraktiivsetele naistele meeldib aega veeta homoseksuaalsete meestega

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Viimane uuring viitab sellele, et ilusad naised tahavad sõbrustada homoseksuaalsete meestega, sest nad tunnevad, et ei saa usaldada heteromehi, kes tahavad neid lihtsalt seksuaalselt ära kasutada. 

Teadlased leidsid ka, et atraktiivsed naised olid üsna ebapopulaarsed teiste naiste seas, sest ilusad naised mõjuvad ähvardavalt ja teised naised tunnevad, et atraktiivsed naised võivad võtta nende mehed ära.

Texase ülikooli teadlased palusid 68 naisel lasta endast kehavorme rõhutavates riietes pilt teha. Nende fotosid hindasid naised ja mehed skaalal ühest kümneni atraktiivsuse alusel ja neilt küsiti lisaküsimusi välimuse ja seksuaalsuse kohta.  

Tulemused paljastasid, et heteromehed nägid atraktiivseid naisi seksuaalses võtmes ja naised nägid neis konkurenti, vahendab DailyMail.co.uk.

Järgmises uuringus paluti samal 68 naisel luua oma ideaalne sõprade ring. Avastati et, mida atraktiivsem oli naine, seda rohkem pidasid nad heaks sõbraks geimehi. Naised leidsid, et geimehed väärtustavad neid rohkem, kui ainult seksitasandil.

Kokkuvõtteks ütlesid autorid, et nende uuringute järgi tunnevad atraktiivsed naised, et heteromehed näevad neis ainult seksuaalseid objekte ja teised naised näevad neid konkurendina. Heteroseksuaalsed ja atraktiivsed naised tunnevad vajadust homoseksuaalsete meeste sõpruse järgi. Sellest võib järeldada seda, et naise füüsiline atraktiivusus on selgelt seotud homoseksuaalsete meestega, kellega naised tunnevad ennast hästi ja sellepärast ongi nii paljudel ilusatel naistel parim geisõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles