Rindade suurendamisel kogub maailmas populaarsust uus ajastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Kui sa ei tunne end liiga väikeste rindade tõttu oma kehas hästi, on rinnasuurendusoperatsioon parim valik püsiva tulemuse saavutamisel. Aga ka siin on kätte jõudnud uus ajastu.

Esteetilise Kirurgia Erakliiniku Clinica juhataja ja tippkirurg Peep Pree selgitab, mida tuleb rinnasuurendusoperatsioonide ning implantaadi valiku puhul kindlasti arvestada.

Uue ajastu B-Lite rinnaimplantaate hakati kasutama 2015. aastal ning nüüd on need jõudnud Eestisse. B-Lite rinnaimplantaadid on maailma kõige kergekaalulisemad rinnaimplantaadid, mis on läbinud kümne aasta pikkuse teadus- ja arendustegevuse ning põhjaliku testimise. B-Lite patenteeritud lahendus võimaldab toota tavaliste silikoonimplantaatidega võrreldes kuni 30 protsenti kergemaid implantaate, säilitades seejuures suurendatud rindade soovitud kuju, tunde ja mahu.

Rinnaimplantaadi valikul on esmatähtis ohutus ning proteesi kaal. B-Lite implantaatide tootmisel on kasutatud standardset silikoonkesta, mida valmistab üle 25-aastase rinnaimplantaatide tootmise kogemusega Saksa tootja, kelle tooteid on aastate jooksul edukalt kasutatud sadadel tuhandetel naistel ning nende ohutus on põhjalikult dokumenteeritud.

B-Lite rinnaimplantaatide kergem kaal tavapäraste implantaatidega võrreldes saavutatakse kesta täitmisel meditsiinilise silikoongeeliga ning mikrosfääridega, mis on äärmiselt vastupidavad. Kergekaalulised rinnaimplantaadid suurendavad sinu ohutust ja mugavustunnet, vähendades rinnakoele ning luustikule avalduvaid gravitatsioonist tingitud mõjusid.

Rinnasuurendusoperatsiooni puhul on kõige olulisem, et ilukirurg suurendab sinu rindu mitte liiga palju ega ka liiga vähe, vaid täpselt nii palju, kui on vaja sinu enesekindluse ja rahulolu tagamiseks. Alatäidetud rinnad ei näe välja ilusad, sest on täidlased ja lõtvunud ning lõtvuvad raskuse tõttu aja jooksul veelgi. Rindu täidab ilukirurg nii, et olemasolev tühjus ja lõtvus saavad täidetud.

Peale rinnasuurendusoperatsiooni pead arvestama teatud taastumisajaga ning piirangutega spordialadele, mis nõuavad tõsisemat tööd rinnalihastega. Kuna ükski protees ei ole igavene, soovitab dr Peep Pree kindlasti iga pooleteise kuni kahe aasta tagant oma rindasid ultraheliuuringus kontrollimas käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles