Meestele: laused, mida ei tasuks kunagi oma tüdruksõbrale öelda

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõned sõnad on sellised, mis halvas olukorras lisavad ainult õli tulle. Isegi, kui ollakse pikka aega koos olnud, siis võib just muutuda mugavaks ja öelda asju, mida sa tegelikult ei mõtle. Eriti ettevaatlik tuleks olla nende lausetega. 

BoldSky.com soovitab olla ettevaatlik ja isegi vältida just neid lauseid. 

  1. «Mul on palju naissoost sõpru.» Esiteks ei ole mõtet sellise asjaga uhkustada. Teiseks, isegi kõige enesekindlam naine võib tunda ennast natukene ebakindlalt, kui sa räägid sellest, kui paljude naistega sa suhtled.  
  2. «Sa mõtled üle.» Ära seda küll talle ütle. Naise peast käib läbi palju mõtteid, kui nad muretsevad. Sinu sõnad teevad asja ainult hullemaks.
  3. «Lõpeta oma meeskolleegidega suhtlemine.» Naisel on valus, kui sa nii ütled, sest ta arvab, et sa kahtlustad teda milleski, mida ta ei ole teinud.
  4. «Lase ma vaatan su telefoni.» Naise telefonis on kõik tema elu ja saladused, kui sa soovid seda näha, siis ole valmis ka enda oma näitama.
  5. «Mis su salasõna on?» Need päevad on möödas, kui kaaslased jagasid kõike, isegi oma arvuti ja telefoni salasõnasid. Ära küsi ta käest seda, kui te just ei ole abielus, aga isegi siis, ei pea ta sulle oma salasõna ütlema.
  6. «Sa oled vist natukene juurde võtnud.» See tekitab naises tunde, et ta tahaks sind maha lüüa. Tegelikult ei ole aus kommenteerida kellegi keha. Pealegi ta teab seda ise, kui midagi on valesti ja võtab kasutusele vastavad abinõud, kui ta arvab, et tal on tarvis natukene kaalust alla võtta. Lihtsalt oota kannatlikult ja ära tekita temas ebamugavustunnet. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles