Lugeja kirjutab: iluvigade korrigeerimine võib mõjutada enesehinnangut

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Uue lugejamängu raames kirjutas meile Anne. Tahad ka osaleda 100-eurose Melior Clinicsi kliiniku kinkekaardi loosimisel, siis osale naisteka uues lugejamängus ja kirjuta meile iluvigade korrigeerimisest, Botoxist ja teistest sarnastest protseduuridest. 

Iluvigade korrigeerimise protseduurid on olulised, sest need võivad inimese enesehinnangut oluliselt mõjutada. Tean naist, kellel olid juba 30.aastaselt kottis silmaalused. Ta käis iluopil ja selle tulemusena muutus märgatavalt nooremaks.

Tean naist, kellel on kottis silmaalused juba lapsepõlvest. Millegipärast ta ei ole midagi ette võtnud. Nähes teda meikimata, paistab ta vana ja väsinud välja. Meikimine veidi parandab väljanägemist, kuid mitte oluliselt.

Botoxit huultesse ei pea vajalikuks. Ise ei tahaks, mulle meeldib mu väike suu. Laseriga armide korrigeerimine on väga vajalik. Kui arm on nähtaval kohal, siis mida väiksem ja silmatorkamatum, seda parem. Kasutaksin igal juhul.

***

Teie kirju ootame 4. detsembrini aadressil naine@postimees.ee, märksõnaga «lugejamäng».

5. detsembril loosime kõikide osalenute vahel välja 100-eurose Melior Clinics kliiniku kinkekaardi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles