Kuidas kasutada banaani ilutootena?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Banaanid on parim energiaallikas, kui sa tahad päeva tervislikult alustada. Lisaks saab banaani kasutada ilutootena, mis teeb head nii juustele, kehale kui nahale ning maitseb hästi. 

Banaani saab edukalt kasutada iluvaldkonnas, sest see sisaldab palju toitaineid nagu kaalium ja antibakteriaalseid ühendeid, mis teevad selle naha jaoks vägagi kasulikuks, vahendab BoldSky.com. Siin on mõned viisid, kuidas banaane oma ilu heaks kasutada.

  1. Akne vastu. Banaanides on antioksüdandid, mis tõesti aitavad aknet põhjustavaid baktereid hävitada ja eemaldada nahalt üleliigne rasu.
  2. Palsam. Sega banaan jogurtiga ja määri see endale juustesse. See peaks toimima samamoodi nagu munamaskid.
  3. Kaerahelveste ja banaani kehakoorija. Kasuta segu surnud naharakkude eemaldamiseks, aga ära unusta, et nahka ei tohiks koorida üle paari korra nädalas.
  4. Banaani ja suhkru kehakoorija. Seda segu saad kasutada oma näol, et eemaldada surnud naharakud ja niisutada nahka.
  5. Niisutav mask. Lihtsalt purusta kahvliga banaan kaussi, siis sega see meega ja kasuta segu näomaskina.
  6. Lõhenenud kandade vastu. Kanna purustatud banaani segu jalgadele ja tõmba ööseks jalga vanad sokid. Hommikul on tulemuseks paranenud ja pehmed kannad. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles